Va salut.
Da am sa-mi achizitionez si eu unul....insa nu acum..dar la prima investitie in scule va fi acest capsator..deocamdata ma axez mai mult pe inventarul uzual apicol..rame,faguri,cutii...cred ca daca va fi nevoie mai pot bate cateva cuie

...
Mausica,parerea ta a contat referitor la capsator,ai zis ca-l ai de 1 an si ceva si e ok....la mine va fi folosit deocamdata doar pt rame..deci cred ca ma va tine multi ani.Insa pe viitor va trebui sa-mi fac si un mic atelier.Si aici ma refer la un circular cu masa"ma uitasem de black fridey la un metabi ts254,am ramas placut impresionat insa pretul e unul destul de considerabil..3000 lei...insa inainte-mi trebuie o locatie undeva la tara,unde sa-mi pot amenaja un mic atelier"dealtfel mult dorit".cu voia lui Dumnezeu se va face si asta mai devreme sau mai tarziu.Totul tine de partea finaciara,care deocamdata...e decenta.
anul care va veni vreau sa fac cativa roi si pt. vanzare sa-mi recuperez/reinvestesc o parte din cheltuielile efectuate.Mai am nevoie de foarte multa logistica si sincer nu se poate fara sa scoti macar ce cheltui + un mic profit care si asta se va reintoarce tot in invetitii.
Pe langa asta e nevoie de foarte multa munca,care daca nu o faci la momentul oportun cu resurse putine o vei face mai tarziu cu eforturi maxime.Asa este cand ai servici si vrei sa mai faci si altceva in timpul liber..dar eu zic,ca merita fiecare sacrificiu facut.Ma bucur nespus cand vad ca-mi lauda miere cunoscuti "bine acum e moca"....mai tarziu se vor naste cateva discutii.oricum ai face e tare greu fara sprijin din alte parti,cel putin moral.{aici ma refer la parintii mei,au fost si sunt mai putin intelegatori in anumite privinte) dar cu ajutorul Lui Dumnezeu sper sa reusesc sa-mi pun in aplicare planurile de a achizitiona o casuta pe undeva prin zona pentru a nu mai da atatea explicatii,sper ca stiti aici la ce ma refer.cand esti in gradina altcuiva cu stupi nu prea poti face cu doresti...
restul e can-can.Sanatate maxima va doresc si iernare uscata si prezenta in primavara de 100%
Doamne ajuta.