alin75, sa ramanem on topic daca vrem sa mai aflam una alta de peste mari si tari.
Daca ai vreun dubiu de postare stearsa, ai o optiune sus in dreapta...raportati.
Presupun ca nu te vei supara daca off-ul va fi mutat.
Dragos2006 scrie:Il felicit pe Angel pt. ca se straduieste sa dea raspunsuri inteligente la intrebari ridicole .
Angellily scrie:Roii. Luna iunie. Fac roii in corpuri de 6 rame. Corpul pregatit, cu 6 rame. 3 rame trebuie sa fie miere si polen daca se poate; merg cu corpul la familia de albine, scot o rama cu puiet in toate stadiile de dezvoltare, ou, larva.......... , o scutur de albina; o pun in centrul roiului, pun gratia h. Deasupra familiei din care am scos rama, pun corpul de roi deasupra familiei, podisorul si am plecat la urmatorul. Sa faci un roi nu trebuie sa dureze mai mult de 3-5 minute.lucrarea asta se face pana in ora 1pm. Dupa amiaza, mergem si ridicam corpurile de roi, fund; podisor,. , se inchide familia de baza si.... pa in cazul in care roiul a acumulat prea multa albina, se scutura si gata.
Roii din prima locatie se muta la urmatoarea locatie si tot asa.
Angellily scrie:Roii. Luna iunie. Fac roii in corpuri de 6 rame. Corpul pregatit, cu 6 rame. 3 rame trebuie sa fie miere si polen daca se poate; merg cu corpul la familia de albine, scot o rama cu puiet in toate stadiile de dezvoltare, ou, larva.......... , o scutur de albina; o pun in centrul roiului, pun gratia h. Deasupra familiei din care am scos rama, pun corpul de roi deasupra familiei, podisorul si am plecat la urmatorul. Sa faci un roi nu trebuie sa dureze mai mult de 3-5 minute.lucrarea asta se face pana in ora 1pm. Dupa amiaza, mergem si ridicam corpurile de roi, fund; podisor,. , se inchide familia de baza si.... pa in cazul in care roiul a acumulat prea multa albina, se scutura si gata.
Roii din prima locatie se muta la urmatoarea locatie si tot asa.
Angellily scrie: Pai... .... voi m-ati botezat asa, io mi-s Ion
Angellily scrie:... Fac roii in corpuri de 6 rame. ... Deasupra familiei din care am scos rama, pun corpul de roi deasupra familiei, podisorul si am plecat la urmatorul. ...
Angellily scrie: Pai....... voi m-ati botezat asa, io mi-s Ion
zip2006 scrie:Zip2006 alias Gheorghe .
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori