Adi Hodis scrie:Angellily, vin si eu, cam tirziu, cu un calduros salut de bun venit "in ghem" !.![]()
De intrebat ceva ... nu. Sint familiarizat cu apicultura de peste "iaz". Ceva mai in jos pe harta.
Va transmit un romanesc noroc si sanatate.
Si-un personal ,,sa traiti cum va doriti !".
Si eu va salut cu respect, pe tine si pe toti cei care ati lasat aici urari de bun venit si in nemernicia mea de caine turbat, nu am raspuns.
Hai sa facem ceva sa nu mai complicam asa de mult apicultura asta. Cu cat o complicam mai mult, cu atat o bulversam si pe saraca albina. Daca stim notiunile si cerintele de baza, totul vine de la sine. Albina romaneasca este de calitate, nu incercati sa ii cereti mai mult decat poate da. Incercati sa o tineti sanatoasa.
Toti vor sa faca productii cum facem noi pe aici, nu vreau sa tai avantul nimanui dar trebuie sa spun ca atata timp cat nu aveti o baza melifera care sa permita, nu o sa puteti face. Nu incercati sa puneti in aplicare acolo ceea ce va tot explic eu aici. Faceti apicultura in functie de specificul zonei in care va aflati. Printre voi sunt foarte multi apicultori cu greutate care stiu despre ce vorbesc.
Tot respectul.