LUPU' ALBINELOR scrie:Dj LUPU' s-a întors...Hotărât să facă ... căcatul praf...
Pentru inceput ai nevoie de-o instalatie profesionala de dezhidratare / procesare . Ulterior vei descoperi ca procesul de fabricatie este incredibil de simplu . Daca vrei sa duci linia tehnologica pana la capat vei avea nevoie si de-o linie de ambalare . Mai trebuieste sa ai in vedere reteaua de distrubuire . Aici e simplu . Poti recurge la autoservire , si-ai scapat de-o grija . ..... In sfarsit , cum consideri ......
( still can't listen and posted music ! But i'll be back ! )
Salut baieti ! Dupa o perioada nasoala vin si va propun un weekend frumos in care sa ascultam .... una-alta . Sa incercam sa ne apropiem de acea stare necesara petrecerii Craciunului , a sarbatorilor .
boooon , daca tot mi-am facut incalzirea (degetelor pe tastatura) ia sa vedem ce mai gasim prin cutia cu surprizeeee.....
daca tot e fierbine, , si ca tot am pus Fabrika, un clit, pardon, un clip, tot de la Fabrika: " Sa arda pana in temelii !!!!"
Iar aici tot de la Fabrika, bineinteles, un clip muncitoresc: "Fetele din fabrica" (nu mai stiu daca a mai intrat inainte in play-list...)
tematica - genul Apaca, fetele calificate in campul muncii, la filatura, croitorie, fete cu istoric social sanatos, viseaza in pauza de masa la Fat Frumos (FF) . Pana la urma apare, conform viselor fiecareia - Gigi Muschi - descarcator frontal-dorsal, Nae Matriteru - zis si "scularie" (se stia de ce), Mitica Popica - paznic de noapte cu norma redusa, absolvent al Academiei de joase studii militante...
Bineinteles ca apare pe undeva si o supraveghetoare de schimb, o scorpie uscata (dar bunaciune), cu NeFe-ul crescut spre cote de avarie, care statea tot timpul cu ochii pe fetele nevinovate....
Dar .. va las sa vizionati...
Lupule, fii antena la ultima bucata, , aia imi place mie, sa nu mai spui ca numa' tu bagi rokereala buna !!!!
Revin cu Zhana Friske
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
Simtul meu nationalist nu ma opreste sa nu ma uit peste Prut, la fratii nostrii: Dan Balan (si Vera Brezhneyeva)
Le are baiatu', este???
ea ii spune "uita-te in ochii mei" el: "fugi de aici ca nu ma prostesti" / ea: "intelege ca nu sunt asa" el "nici nu ma gandeam la altceva"... se tine tare !!
(ca noi toti dealfel cand ne uitam la clit.. eee clip....ma, clip !! )
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!