Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: motzard

Mesajde duma » 09 Dec 2015, 02:07

pustu scrie:
duma scrie:Motzard , Dane la primit , nu eu !

Da ma am inteles . Eu te aplaudam pe tine . Bravo .

Imagine

Lasa aplauzele ....dami o oaie .....oaie cu 4 picioare si lana , nu cu 2 picioare si silicoane ...... tot la prosti iti sta capul , :lol: sa faca un pui sa pot sa til pun in tava ..... :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde redoo » 09 Dec 2015, 08:42

duma scrie:
pustu scrie:
duma scrie:Motzard , Dane la primit , nu eu !

Da ma am inteles . Eu te aplaudam pe tine . Bravo .

Imagine

Lasa aplauzele ....dami o oaie .....oaie cu 4 picioare si lana , nu cu 2 picioare si silicoane ...... tot la prosti iti sta capul , :lol: sa faca un pui sa pot sa til pun in tava ..... :lol:

Uite oaia, nu e oaia...
Fişiere ataşate
o oaie.jpg
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde duma » 09 Dec 2015, 09:51

:lol: :lol: :lol: :lol:
Da si tu adresa ta in privat la mine .
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 10 Dec 2015, 12:39

pustu scrie:Bine ai venit .

.....ba MOTZRDE ...DE CE NU STAI IN SPATELE STUPULUI SI SA SCOTI RAMELE .....CA SUNT IN PAT CALD .... VEZI TOT CA STUPARUL DAN LUCRI DIN LATERAL SA VEZI TOATE RAMELE ....asta noapte tot la asta ma gandeam cum te intizi peste toata lada sa scoti prima rama din fata de la unrdinis ........ Concluzia mea este sa treci in part rece pe viitor :lol:
duma

Mesajde moga vladut » 10 Dec 2015, 17:03

duma scrie:

.....ba MOTZRDE ...DE CE NU STAI IN SPATELE STUPULUI SI SA SCOTI RAMELE .....CA SUNT IN PAT CALD .... VEZI TOT CA STUPARUL DAN LUCRI DIN LATERAL SA VEZI TOATE RAMELE ....asta noapte tot la asta ma gandeam cum te intizi peste toata lada sa scoti prima rama din fata de la unrdinis ........ Concluzia mea este sa treci in part rece pe viitor :lol:

asta ii in pat rece ca si atai :D :lol: ....la lazile in pat cald stai linistit ca stau in spate... ;)
moga vladut

Mesajde moga vladut » 10 Dec 2015, 17:07

moga vladut scrie:
duma scrie:

asta ii in pat rece ca si atai :D :lol: ....la lazile in pat cald stai linistit ca stau in spate... ;)

uitate aici.... https://www.youtube.com/watch?v=EHyV12oYN4Q :P
moga vladut

Mesajde duma » 10 Dec 2015, 18:50

Abia astept sa fie lada plina si sa vad cum lucri la ultima de catre urdicis ! ;)
duma

Mesajde moga vladut » 10 Dec 2015, 19:54

duma scrie:Abia astept sa fie lada plina si sa vad cum lucri la ultima de catre urdicis ! ;)

foarte simplu... ;) :lol: :lol:
moga vladut

Mesajde moga vladut » 11 Dec 2015, 21:15

;) :) ;)
Fişiere ataşate
12380168_530841770416115_763627511_n.jpg
moga vladut

Mesajde andrei_calinescu » 11 Dec 2015, 21:21

Foarte frumos Vlad.
Ce planuri ai pentru 2016?
Buckfast ai pana acum? Am vazut intr-un live ca vroiai sa vezi cum e.
Mi-ar face placere sa-ti daruiesc una(o matca).
Cum vrei sa evoluezi stupina mai departe?
andrei_calinescu

Mesajde moga vladut » 11 Dec 2015, 21:44

andrei_calinescu scrie:Foarte frumos Vlad.
Ce planuri ai pentru 2016?
Buckfast ai pana acum? Am vazut intr-un live ca vroiai sa vezi cum e.
Mi-ar face placere sa-ti daruiesc una(o matca).
Cum vrei sa evoluezi stupina mai departe?

salut....la primvara imi iau 15 famili si vreau sa imi fac si niste roiuri .... la anu vreau sa am in total 40 de stupi..... am doua matci buckfast originale si una corcita cu carpatina... :) :)
moga vladut

Mesajde alin75 » 12 Dec 2015, 00:31

moga vladut scrie:....la primvara imi iau 15 famili si vreau sa imi fac si niste roiuri .... la anu vreau sa am in total 40 de stupi.....

Este un "nene" in spatele tau.......?
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde moga vladut » 12 Dec 2015, 00:34

alin75 scrie:
moga vladut scrie:....la primvara imi iau 15 famili si vreau sa imi fac si niste roiuri .... la anu vreau sa am in total 40 de stupi.....

adica ?? :lol: :)
moga vladut

Mesajde mausica » 12 Dec 2015, 00:36

alin75 scrie:

Nu e usor ceea de vrei tu. Daca nu ai un ajutor poate fi fatal....asta vrea sa zica Alin
Dar nu inteleg de ce trebuie sa cumperi ???? Fa roii din familiile tale....cu banii care ii dai pe roi iei papica sa ii faci mari
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde moga vladut » 12 Dec 2015, 00:41

mausica scrie:
alin75 scrie:

Nu e usor ceea de vrei tu. Daca nu ai un ajutor poate fi fatal....asta vrea sa zica Alin
Dar nu inteleg de ce trebuie sa cumperi ???? Fa roii din familiile tale....cu banii care ii dai pe roi iei papica sa ii faci mari

pai daca imi iau 15 famili in primvara (is la un pret convenabil) scot si ceva miere de rapita si salcam daca merge bine salcamu bine anu acesta imi scot bani pe ei....si fac si cate un foi din fiecare :) :)
moga vladut

Mesajde alin75 » 12 Dec 2015, 00:45

Vlad........tu vrei sa sari niste etape..... Mai "joaca-te" asa 1-2 in faza in care esti acum........
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?