alin75 scrie:Vlad........tu vrei sa sari niste etape..... Mai "joaca-te" asa 1-2 in faza in care esti acum........
peste ce etape sar ??
alin75 scrie:Vlad........tu vrei sa sari niste etape..... Mai "joaca-te" asa 1-2 in faza in care esti acum........
mausica scrie:Si daca prinzi vreme proasta pt rapita (ploi, vant...etc) si salcamul e calamitat sau nu e temperatura buna ca sa secrete bine...ce te faci ??? Faci roi o sa zici (adica tot un castig) dar aia trebuie sa manance nu gluma.......adica alti banuti.....sper ca ai inteles ideea
Ma refer ca stai in gaura![]()
Eu as sparge 1-2 familii rau de tot, as face maximul de roi posibili din ele(avantaj ar fi matca imperecheata) siropul in cap si ramai cu restul familiilor sa culegi ce o da natura
moga vladut scrie:mausica scrie:Si daca prinzi vreme proasta pt rapita (ploi, vant...etc) si salcamul e calamitat sau nu e temperatura buna ca sa secrete bine...ce te faci ??? Faci roi o sa zici (adica tot un castig) dar aia trebuie sa manance nu gluma.......adica alti banuti.....sper ca ai inteles ideea
Eu as sparge 1-2 familii rau de tot, as face maximul de roi posibili din ele(avantaj ar fi matca imperecheata) siropul in cap si ramai cu restul familiilor sa culegi ce o da natura
si pe cate rame sa fac roii??
alin75 scrie:moga vladut scrie:mausica scrie:Si daca prinzi vreme proasta pt rapita (ploi, vant...etc) si salcamul e calamitat sau nu e temperatura buna ca sa secrete bine...ce te faci ??? Faci roi o sa zici (adica tot un castig) dar aia trebuie sa manance nu gluma.......adica alti banuti.....sper ca ai inteles ideea
Sa spargi o familie "rau de tot", pai........ inseamna roi pe o rama de puiet. Dar .... ajungem iar la "vechea" discutie..... Poti pleca cu 2 rame de puiet (e de munca!!) deci dintr-o familie faci 3 roiuri! Mai ok est pe 4 rame puiet, deci doar 2 roiuri. Stiu .... asa nu mai ajungi la 40, dar ......este timp!
moga vladut scrie:mausica scrie:Si daca prinzi vreme proasta pt rapita (ploi, vant...etc) si salcamul e calamitat sau nu e temperatura buna ca sa secrete bine...ce te faci ??? Faci roi o sa zici (adica tot un castig) dar aia trebuie sa manance nu gluma.......adica alti banuti.....sper ca ai inteles ideea
alin75 scrie:Vlad iti spun ca ....la copilul meu! Din familiile astea care le ai acum (10), faci minim 30 unitati, apoi cu munca si o parte din banii "programati" pentru familii cumpara F40 si bagi in ei toata vara/toamna! Si faci familii ok, ramai si cu o parte din bani (tratamente, diverse) mai castigi un an de experienta.......
alin75 scrie:Vlad iti spun ca ....la copilul meu! Din familiile astea care le ai acum (10), faci minim 30 unitati, apoi cu munca si o parte din banii "programati" pentru familii cumpara F40 si bagi in ei toata vara/toamna! Si faci familii ok, ramai si cu o parte din bani (tratamente, diverse) mai castigi un an de experienta.......
moga vladut scrie:alin75 scrie:Vlad iti spun ca ....la copilul meu! Din familiile astea care le ai acum (10), faci minim 30 unitati, apoi cu munca si o parte din banii "programati" pentru familii cumpara F40 si bagi in ei toata vara/toamna! Si faci familii ok, ramai si cu o parte din bani (tratamente, diverse) mai castigi un an de experienta.......
eu am dat deja jumatate din bani pentru famili.... deci acum trebuie sa le iau ca vreau ca nu vreau...
alin75 scrie:moga vladut scrie:alin75 scrie:Vlad iti spun ca ....la copilul meu! Din familiile astea care le ai acum (10), faci minim 30 unitati, apoi cu munca si o parte din banii "programati" pentru familii cumpara F40 si bagi in ei toata vara/toamna! Si faci familii ok, ramai si cu o parte din bani (tratamente, diverse) mai castigi un an de experienta.......
eu am dat deja jumatate din bani pentru famili.... deci acum trebuie sa le iau ca vreau ca nu vreau...
....... orice sut in fund e un pas.... (speram) inainte!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori