moga vladut scrie:.... cu familile nu am ce pierde le-am gasit la cineva pe 10 rame cu 300 lei (la un batranel)
......chiar asa.....?!
moga vladut scrie:.... cu familile nu am ce pierde le-am gasit la cineva pe 10 rame cu 300 lei (la un batranel)
alin75 scrie:Mai Vlad....... ai impresia ca ....... lumea/batrineii sunt asa.... toti rupti de realitate..... Bagi o boala in mica ta stupina...... de la toamna poate faci poze doar la cutii!
alin75 scrie:Vlad, un "plan" de dezvoltare ai facut impreuna cu parintii.....?
alin75 scrie:Pai ....... tu ai "bisnisul tau"?
moga vladut scrie:alin75 scrie:Pai ....... tu ai "bisnisul tau"?
da
moga vladut scrie:alin75 scrie:Pai ....... tu ai "bisnisul tau"?
da
moga vladut scrie:moga vladut scrie:alin75 scrie:Pai ....... tu ai "bisnisul tau"?
da
taicamio ma ajuta la rame la lazi la pus foit asa mai departe...da nu lucra la stupi deloc (defapt nu stie )
alin75 scrie:moga vladut scrie:moga vladut scrie:alin75 scrie:Pai ....... tu ai "bisnisul tau"?
da
taicamio ma ajuta la rame la lazi la pus foit asa mai departe...da nu lucra la stupi deloc (defapt nu stie )moga vladut scrie:.... cu familile nu am ce pierde le-am gasit la cineva pe 10 rame cu 300 lei (la un batranel)
Vlad, acum o dai ....cotita. 15 familii, chiar si cu 3 milioane, sunt 45 milioane, cel putin 15 cutii la minim 1 milion/buc= 15 milioane, la asta se adauga cel putin tratamente + stimulare tot sezonul (sa presupunem ca faci cele 40 familii), macar un 10 milioane. (nu bagi bani in nimic altceva). Deci asa.... in 2-3 cuvinte un 70 milioane.... Acum iti spun sincer...... eu nu as da pe mana lui fiica-mea 70 milioane asa.... pac-pac, si apoi sa-mi zica in primavara...... sti alea 40 unitati...... nu cred ca mai "misca" multe.....
moga vladut scrie:alin75 scrie:moga vladut scrie:moga vladut scrie:alin75 scrie:Pai ....... tu ai "bisnisul tau"?
da
taicamio ma ajuta la rame la lazi la pus foit asa mai departe...da nu lucra la stupi deloc (defapt nu stie )moga vladut scrie:.... cu familile nu am ce pierde le-am gasit la cineva pe 10 rame cu 300 lei (la un batranel)
Vlad, acum o dai ....cotita. 15 familii, chiar si cu 3 milioane, sunt 45 milioane, cel putin 15 cutii la minim 1 milion/buc= 15 milioane, la asta se adauga cel putin tratamente + stimulare tot sezonul (sa presupunem ca faci cele 40 familii), macar un 10 milioane. (nu bagi bani in nimic altceva). Deci asa.... in 2-3 cuvinte un 70 milioane.... Acum iti spun sincer...... eu nu as da pe mana lui fiica-mea 70 milioane asa.... pac-pac, si apoi sa-mi zica in primavara...... sti alea 40 unitati...... nu cred ca mai "misca" multe.....
defapt nu imi da el toti bani imi mai dau si bunici si am mai facut si eu pe miere..![]()
Augustin78 scrie:Salut.
Daca are zona buna si da salcamul mai mult ca sigur sa-si recupereze investitia facuta in familiile de albine..si atunci va fi un mare pas inainte.![]()
Succes!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori