Multumesc colegului Costik pentru link-uri
BUNKA scrie:Ohhhhooo...asta nu mai zic, dar macar le-am facut constient...practic am ajuns de la o stupina conventionala la una de experimentare
Cu costuri financiare binenteles...
Totusi cred ca delonii astia o sa faca ceva cash in perioada urmatoare...ramane de vazut, trecutul e trecut, prezentul e asa cum e..doar viitorul poate fi cumva schimbat...da' stii cum e..ce ti-e scris in frunte-i pus.
Una peste alta nu imi pare rau ca am parasit forever sistemul conventional.
pustu scrie:Stiam eu ca am scapat cateva![]()
![]()
Multumesc colegului Costik pentru link-uri
nae scrie:Ioane de Canada , nu-l cunosc pe Bunka dar pot sa garantez ca nu e mistocar,NU ESTE .
Ca e visator ,ca ... nu doarme noaptea sa-ti prinda informatia ...
Bunkane ,sunt sarac , sarac e si cel cu mil E ...; nu o lasi putin mai moale !?, sunt sarbatori , mai hranim si spiritul + lucrand 8 ore iesi la pensie -lucrand 15 si ''gandind'' 24mai RARI .
Prea multa zbatere pt un loc pe podium ,pacat .
Angellily scrie:...............Am ajuns sa fiu intrebat cum imi planific afacerile si veniturile, ce legatura are asta cu tehnologia de lucru intr-o stupina nu inteleg.............
nae scrie:Dragos2006 scrie:Il felicit pe Angel pt. ca se straduieste sa dea raspunsuri inteligente la intrebari ridicole .
RAR sunt in consens cu d-ta , CORECT .
tuturicius scrie:Nu-mi place cand altcineva are grija de mine sa ma inspir de unde trebuie, sa nu fac prostii ... asta imi aduce aminte de vremurile apuse cand Partidul avea grija de noi toti.
Salutare Nae.
lucky5strike scrie:Gata cu filozofia, asezati-va in banci, notati-va intrebarile, ca vine lectorul si...![]()
---
Nelu, zi-ne ceva de truck-ul ala pe care carai paletii cu magazine... fiabilitate, marca, motor, cat poti incarca pe el, cat trage dupa el... si daca are cumva 4x4, reductor...?
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori