Bate doar cuie,.....de fapt 2 cuie =1 capsa!

batand magazinele de scule de ani de zile,....si discutand cu unii altii,...mi-au zis ca cele cu o singura functie sunt mult mai durabile decat cele cu doua sau trei,...ex,....o masina de gaurit este mai rezistenta decat una ce are si percutie,...la ciocane la fel!
Cu ala micu ,electric bosch,..max 14 mm..care la pret numa mic nu e,....cu capse mai bat tapiterie la scaune,etc,...plasa metalica la aerisire capace stupi,..iar cu cuisoarele alea placajele in spate la corpuri de mobila,in rest odihna!
Cu asta,......ehe,....prima oara bat cuie in podele,

....ca mi-a facut nevasta un circ,.....cica i-am bagat holzsuruburi in ele,....pana acu cred ca o mie,.(ce vreti,....mie nu-mi place scartaitul)

..si abia am ajuns la jumate si am oprit ca mi-a adus pe nasa ei la inspectie,....si am zis atunci ca bag holzsuruburi doar la capete si mijloc,...deci numa jumate,in rest dau cuie la pistol!
Ca sa le linistesc,...am facut apoi 2 m patrati de proba(chit de nuanta impregnantului,slefuit dupa uscare,si lucios peste doua straturi),...sa vada cum iese finalul,...si au zis a doua zi ca asa mai merge,...
Ce-o sa mai bat cu el,....pai rame,daca-mi fac

,....apoi merge la lambrisarea teraselor,sipcile la usi si geamuri,apoi la incleierea usilor de mobilier prin imbinarea profil contraprofil(in partea din spate)si alte chestii !