Despre ce chin ziceau mai sus? Uitati-va bine! Albinele canadienilor nu arata deloc chinuite, mai degraba mananca jeratec... si de-o maniera in care nu vom vedea vreodata pe la noi.
Aia e!
lucky5strike scrie:...
cobi scrie:Am intrebat pe dl Angellily care este pretul zaharului raportat la cel al siropului invertit din Canada.
Cu deosebita stima.
pustu scrie:No .... Amu nu mai stergeti nimic ca a intrat olteanul nostru![]()
Angellily scuze ca am postat poza cu analize fara acceptul tau .
ps : acu sa vedeti suturi ce-mi iau![]()
Angellily scrie:Nu-i bai pustiule, poti posta orice de la mine.
lucky5strike scrie:Cred ca i-a dat de gandit "goanga" lui Vevi... cea cu ramele capacite pe post de rezerva... si-o sa uite sa va dea la palma...![]()
Chiar, Nelu, un magazin capacit de rapita nu-ti ajunge pt iarna? (si am vazut in video cu linia de extractie rame capacite bine!)
Asa n-ai mai da sirop toamna... in schimb ai da satisfactie lui Vevi
Angellily scrie:eduard.rotaru scrie:Angellily scrie:E cineva pe aici care a folosit solutia caspica?
Ma intereseaza cineva care chiar a folosit, nu cineva care sa imi spuna: " am auzit ca..."
Am intentionat sa o folosesc in 2014...de atunci si pana acum am tot prospectat/documentat...acum o am deja in magazie si asteapta sa fie folosita in anul 2016.
O sa incerc si eu, se pare ca tu o sa il folosesti inaintea mea, m-ar ajuta sa stiu primele concluzii trase.
Angellily scrie:Sa nu uitam ca scopul principal este productia. Daca albinele sunt happy cu sirop, de ce sa nu fac schimbul? . Da, acum o sa aud ceva de genul: nu ai dragoste pentru albine.... bla bla bla; te gandesti numai la profit..... samd. Va intreb: chinui albinele? Le las sa moara de foame? Nu le administrez tratamentele necesare?
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 55 vizitatori