Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Tot din apicultura canadiana...

Mesajde Shrek » 28 Dec 2015, 01:05

Am calitatea de spectator! Atat! Si vreau sa vad meciul in direct! Aparatul meu de tuns oua nu functioneaza si nu am oglinda! S-a spart ultima data cand m-am uitat in ea!
Ultima oară modificat de Shrek pe 28 Dec 2015, 01:06, modificat 1 dată în total.
Shrek

Mesajde mellis » 28 Dec 2015, 01:06

janese scrie:pot sa zic ca si eu dau antibiotic !!!! si apoi sa ma caute procesatorii la anu si in c*r???? am mai scris pe tema antibioticului...dar nu inseamna ca nu imi tzatzaie fundu!!!

Sunt multi care folosesc (eu sunt prea mic - nu am folosit), dar aplicat CORECT fara sa lase urme, oare cati?
Detaliile sunt importante - dar cu "lasa bai ca merge si-asa"..dau cu borcanul la prostii romani ...
Sanatate.
Ultima oară modificat de mellis pe 28 Dec 2015, 01:07, modificat 1 dată în total.
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde ignatov andrei » 28 Dec 2015, 01:07

janese scrie:nu ma,ca ignatov nu citeste decat ce scrie el :lol:

Hai ma, nu fi rau, ca-ti dau si tie dictionarul...
Cu oltenii e mai greu; nici nu pricep, da' se mai si supara.... ;)
ignatov andrei

Mesajde janese » 28 Dec 2015, 01:09

cand UE ,a interzis antibioticele in miere au facut-o pe considerentul ca mierea este produs alimentar. Daca un produs alimentar contine antibiotic, si consumat ca hrana, este pericol ca bolile corpului omenesc sa -si faca rezistenta la antibioticele luate ca medicament de catre om si vezi doamne noi sa fim in pericol.
dar la carnea de pui de exemplu nu s-au gandit!..eu am mai scris acu cativa ani...astia vor sa ingenuncheze si domeniul apicol in romanica.
atata stiu..douajdeani am dat antibiotic preventiv..si cand plecam dintr-un loc in altul in pastoral,ramanea albina pe jos ca nu incapea in cutie!!!...ori acu incape toata!! ps..oi fi marit eu cutiile? :P
janese

Mesajde lucky5strike » 28 Dec 2015, 01:11

Extraspatiul e o chestie... Poate fac un topic cu privire la ce putem invata/adapta de la canadieni.
Suntem pe o sectiune apicola si sa cautam sa pastram topicul pentru ceea ce trebuie sa fie; seara buna! ;)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde ignatov andrei » 28 Dec 2015, 01:14

mellis scrie:
janese scrie:pot sa zic ca si eu dau antibiotic !!!! si apoi sa ma caute procesatorii la anu si in c*r???? am mai scris pe tema antibioticului...dar nu inseamna ca nu imi tzatzaie fundu!!!

Sunt multi care folosesc (eu sunt prea mic - nu am folosit), dar aplicat CORECT fara sa lase urme, oare cati?
Detaliile sunt importante - dar cu "lasa bai ca merge si-asa"..dau cu borcanul la prostii romani ...
Sanatate.

Tu ai auzit, asa, printre "picaturi", de diferite formule de Protofil (nu chiar cel oficial)...?!?
"...dar aplicat CORECT...?!?"
A zis "cineva"... altceva...?!?
ignatov andrei

Mesajde janese » 28 Dec 2015, 01:18

ignatoave!!!nu mai umbla ma cu ,,sterse" zi-o p=a dreapta!!! cum facem sa avem albina canadianului in cutiile noastre???
janese

Mesajde ignatov andrei » 28 Dec 2015, 01:18

janese scrie:...astia vor sa ingenuncheze si domeniul apicol in romanica.
ps..oi fi marit eu cutiile? :P

Pai cum dracu', mai Eugene, sa nu ingenuncheze "domeniul" ;) , cand mata' marisi lada...?!? :o
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 28 Dec 2015, 01:20

janese scrie:ignatoave!!!nu mai umbla ma cu ,,sterse" zi-o p=a dreapta!!! cum facem sa avem albina canadianului in cutiile noastre???

Cand o sa ai vatra cu cules intre 0.8 si 3,5 kg/zi, timp de 120 zile...!!!

Nu te apuca sa te iei dupe ammericanii de mai la sud, ca aia nu stiu fara stimulari si "Langstroathe"...!!!
Ultima oară modificat de ignatov andrei pe 28 Dec 2015, 01:22, modificat 1 dată în total.
ignatov andrei

Mesajde tuturicius » 28 Dec 2015, 01:22

uuffff ... io trebuie sa ma urc la 5 dimineata in duba sa merg la munte sa-mi duc scandura pentru stupi si voi v-ati apucat la 12 noaptea sa vedeti cum facem albina canadianului ... acuma io sa ma duc la nani ... ? :roll:
tuturicius

Mesajde ignatov andrei » 28 Dec 2015, 01:23

tuturicius scrie:uuffff ... io trebuie sa ma urc la 5 dimineata in duba sa merg la munte sa-mi duc scandura pentru stupi si voi v-ati apucat la 12 noaptea sa vedeti cum facem albina canadianului ... acuma io sa ma duc la nani ... ? :roll:

Doar na-i fi "boland"...?!? :lol:
ignatov andrei

Mesajde janese » 28 Dec 2015, 01:23

ma...avem vatra de trei patru kile la zi la rapita timp de trei saptamani...dar nu avem chinejii canadianului!...cum facem sa avem chinejii lui???dar zi fara bashcalie!!!daca stii...daca nu treci colo la ,,radiostuparitul"unde te-am gasit!!! :lol:

Utilizatori înregistraţi: 200vsp, a_costy, Adrian Galofteanu, AdyT, andrei_calinescu, Angellily, apis77M, Augustin78, aurel popescu, Avram, calin bondaru, catalin.decu, clncatalin, cnc_catalin, Dan Cristian, danmirea, eduard.rotaru, flendy, Florin Dobre, G.IVAN, ghitabaiamare, Google [Bot], Google Adsense [Bot], ignatov andrei, , Kereandrei, lucky5strike, mellis, mircea, Mircea_63, patrascu, petru71, popik50, proapis13, pustu, Shrek, State, stelica_33, stuparulvesel, topy, tuturicius, vslsilviu, wineto77

angelili...nu zici nimicutza???
janese

Mesajde ignatov andrei » 28 Dec 2015, 01:36

janese scrie:ma...avem vatra de trei patru kile la zi la rapita timp de trei saptamani...dar nu avem chinejii canadianului!...cum facem sa avem chinejii lui???dar zi fara bashcalie!!!daca stii...daca nu treci colo la ,,radiostuparitul"unde te-am gasit!!! :lol:

Iti spun numai tie, sa nu auda care cumva... ca ma supar...!!! ;)
Fa tu, mintenas, niste calcule (fara chineji si far' de rapitzele tale), adu-ti aminte cand voroveam io (cu mata' la telefon) de 3000-3500 de oua pe zi (de spuneai ca-s nebun) si mai uita-te prin ceasloave, asa, ca sa pricepi ce se intampla in culesurile gen..."shuturi in c*r"...!!!
Ultima oară modificat de ignatov andrei pe 28 Dec 2015, 01:46, modificat 1 dată în total.
ignatov andrei

Mesajde janese » 28 Dec 2015, 01:37

lasa-ma ma cu 3500 oua pe zi!!!sunt poveesti!!!!am mai zis...1500-1800...(futu-le-n c*r pe 1200)!!!restul sunt gogosi
janese

Mesajde ignatov andrei » 28 Dec 2015, 01:39

janese scrie:angelili...nu zici nimicutza???

Da' n-a zis destul...?!?
Tu ce mai vrei... si traducerea din romana in canadiana...?!?
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 28 Dec 2015, 01:41

janese scrie:lasa-ma ma cu 3500 oua pe zi!!!sunt poveesti!!!!am mai zis...1500-1800...(futu-le-n c*r pe 1200)!!!restul sunt gogosi

Eu cand spun ca nu pricepi... tu tot o dai cu chestii din alea: "jignesti"; "mai da si tu ce nu s-a spus pe forum"; etc... ;)
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII