Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 07 Dec 2015, 21:46

...in popor e o vorba...canili cari latra=nu musca.si cuuu vecina s-au cu,colega di servici sa nu-ti pui mintea..ca-ti strici"CASA"....D-le Milles...tari m-as bucura ca sotiea mea sa intre pi forum=sa sii CITEASCA....dar uneori viata i-ti mai ofera si altceva.....In 1997 si-a pierdut baiatul meu la 21 ani vederea apoi in 2007 sotiea =nevazatoare gr1 :mrgreen: ...viata mergi'nainte cu buni si releeee....P.S-i-am cumparat un televizor=lg diag 1,23m si urmarestii asa cum poati sa vada cati o emisine=la trecerea timpuilui :!: ...sanatati la toti-G.M :!: ...Si cadoul di "mos Neculai"....
Fişiere ataşate
IMG_0105.jpg
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde mellis » 08 Dec 2015, 01:25

Tare darnic mosu ..
Îmi pare rău pentru necaz..au noroc cu d-voastra ..un om bun..
Va doresc sănătate si cat mai multe bucurii alaturi de cei/cele (albinele) dragi/e..
Numai de bine..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Augustin78 » 08 Dec 2015, 01:34

Sa traiesti Nea Gica....sanatate maxima familiei dvs si dvs sa aveti grija de ei.
Respectul meu Nea GIca ,Doamne ajuta!
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde gica.mosu » 24 Dec 2015, 11:36

...Cu BUNE, cu RELE,a mai trecut un an :mrgreen: ......"MOSU si BABUTA" va ureaza...CRACIUN FERICIT multa sanatati si la MUUUUULTI ANI,tuturor .... :!: :!: :!:
Fişiere ataşate
poze noi 038.JPG
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Augustin78 » 24 Dec 2015, 11:58

Va salut Nea Gica ,vreau sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de familia dvs.
Cu Drag Augustin-Mioveni...

Un colind mai special pentru dvs.

Fetita mea,Ingrid va colinda :D
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde Molluc » 24 Dec 2015, 11:59

[quote="gica.mosu"]...Cu BUNE, cu RELE,a mai trecut un an :mrgreen: ......"MOSU si BABUTA" va ureaza...CRACIUN FERICIT multa sanatati si la MUUUUULTI ANI,tuturor .... :!: :

Mosule iti doresc sa ai Sarbatori fericite!!!
cu Stima Lucian Moldovan
cluj- napoca
Molluc

Mesajde gica.mosu » 29 Dec 2015, 15:35

Multumesc mult pt urari-Ms si telefone=va urez la fel si voua tuturor :!: ...Augustine,sa-ti traiasca fatuca si voi pi langa ia,sa va bucurati de.....muuulti ani :!: ...Dar pi langa urari si tel ,am primit si colindatorii...dupa datina strabuna....Iata nepotul(di partea sotiei)alaturi de stranepoata....frumos imbracati :P
Fişiere ataşate
IMG_0126.jpg
gica.mosu

Mesajde Augustin78 » 29 Dec 2015, 17:54

La multi ani sanatosi Nea Gica si matale si tuturor pe care-i iubesti...sotie,copii,nepoti,nepoate/nepoti stranepoate/stranepoti si asa mai departe :D calista-i lunga :D
Sa aveti parte de lucruri frumoase si multa putere de munca.Sanatate maxima
La multi ani!
Augustin78

Mesajde valigorj » 31 Dec 2015, 01:59

LA MULTI ANI cu sanatate alaturi de cei dragi!
Solutia exista, trebuie doar sa o gasim!
valigorj

Mesajde gica.mosu » 08 Ian 2016, 15:47

>...Iata cum fierbe GM ceara.....Intr-un butoi, pun caznu cu apa+ ceara(faguri vechi) si.....Metoda cu butoiul am vazut-o la un militian di moda vecheee=un comunist (cseausist)inrait :mrgreen: ...DAAAR, da rez f bune mai ales cad bate vantul :idea:
Fişiere ataşate
IMG_0098.jpg
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 08 Ian 2016, 15:53

...Apoi,o strecor prin acest topitor cu aburi si iese "stas...".....adica f curata si..... :shock:
Fişiere ataşate
IMG_0099.jpg
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 24 Ian 2016, 14:10

...Scrieam uneva pe la pag 17 in ac topic,despre anegbalie,fecundarea incompleta. :idea: ...In poza de mai jos aveti o rama(am pus aceiasi poza si in topic-iarna atipica,iernare atipica ;) ) care am scoso dintr-un stup a carei matca (fecundata la sf lui sept 2015)a inceput ponta in 5-6 oct pana pe 10 dec cand s-a oprit.Asadar prezenta acelui puiet de trantor tarziu demonstreza cele afirmate de mine :shock: .....intentie de a-si schimba linistit matca cat de curand...In primavara sunt curios ce si cum se v-a comporta acesta matca :shock: ...
Fişiere ataşate
IMG_0120.jpg
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 30 Ian 2016, 14:08

...Am facut cava deranj in sufragerie.....M-a "certat" soata,m-a "batut" laaa"cap"....si seara cand am vinit de la tara ,m-a asteptat cuuuuuu un "musuroi de cartita" facut cu ajutorul nepotului,asta ca....impacare :P ......
Fişiere ataşate
IMG_0145.jpg
IMG_0137.jpg
gica.mosu

Mesajde Augustin78 » 30 Ian 2016, 16:05

Va salut Nea Gica
Eu dupa ce insarmez ramele le grupez cate 15 buc si le dau cu scoch la capete.Sta foarte ok asa.
Va doresc multa sanatate dvs cat si familiei dvs.
Cu respect ,Augustin.
Augustin78

Mesajde gica.mosu » 02 Feb 2016, 10:33

...Augustine,eu cand fac rame,le trag si sarma provizoriu,si doar cand pun fagurii le intind sarma(pt a nu se stramba lateralele) si le depozitez unde am ca in poza,in uscatorie s-au in pod la tara.....Au aparut vestitorii primaverii in zona noastra(un sat vecin) c-am degraba totusi....N-a mancat lupul iarna :idea:
Fişiere ataşate
20160201_213156.jpg
gica.mosu

Mesajde Augustin78 » 02 Feb 2016, 16:43

Va salut Nea Gica
Eu pun capse si folosesc rame din tei...si acum nu stiu daca e bine sau nu,dar si intind sarma.Voi vedea eu cand va fi sa lipesc fagurii.Oricum am si o jucaria din aceea de intins sarma..nu stiu cat de eficienta este sau nu pt. ca nu am folosit-o deocamdata.
Sanatate maxima.
Augustin78

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?