mircea scrie:Voi muta acest topic in sectiunea in care au acces numai membrii inregistrati ai forumului : REZERVAT MEMBRILOR "STUPARITUL"La multi ani !
BUNKA scrie:La multi ani!
Un an mai bun ca cel care a trecut !
Am si o rugaminte pt Dorian ...stiu ca in trecut ai folosit oxalic sublimat, daca nu mai tratezi cu el ne poti spune de ce?.. Si inca una...cum e construita jucaria aia...sublimatorul...eu m-am gandit ca e vb de o incinta in care se produce "gazul"..in interior are o plita incinsa electric..unii fac plita dintr-o bucata de aluminiu in care infing una sau doua bujii incandescente..deasupra o teava cu canea pe unde se toarna oxalicul...o iesire prin tub spre stup si un orificiu prin care se introduce curent de aer care poate veni de la un mic ventilator sau un mic compresor de umflat roti...toate astea se pot pune pe baterii de 12 v....asa este ??
Inca ceva...cat dureaza pana se raceste plita pt a putea face un nou tratament !!
Si cum controlezi temperatura plitei...ca din ce stiu eu trebuie sa nu se depaseasca 170-175 de grade.
Multumesc !!
Intreb pt ca vreau si eu sa tratez asa.
janese scrie:BUNKA scrie:La multi ani!
Am si o rugaminte pt Dorian ...stiu ca in trecut ai folosit oxalic sublimat, daca nu mai tratezi cu el ne poti spune de ce?.. Si inca una...cum e construita jucaria aia...sublimatorul...eu m-am gandit ca e vb de o incinta in care se produce "gazul"..in interior are o plita incinsa electric..unii fac plita dintr-o bucata de aluminiu in care infing una sau doua bujii incandescente..deasupra o teava cu canea pe unde se toarna oxalicul...o iesire prin tub spre stup si un orificiu prin care se introduce curent de aer care poate veni de la un mic ventilator sau un mic compresor de umflat roti...toate astea se pot pune pe baterii de 12 v....asa este ??
Inca ceva...cat dureaza pana se raceste plita pt a putea face un nou tratament !!
Si cum controlezi temperatura plitei...ca din ce stiu eu trebuie sa nu se depaseasca 170-175 de grade.
Multumesc !!
il intrebi ca vrei sa inveti sau il inveti pe angelili ?
Am si o rugaminte pt Dorian ...stiu ca in trecut ai folosit oxalic sublimat, daca nu mai tratezi cu el ne poti spune de ce?.. Si inca una...cum e construita jucaria aia?
astea erau intrebarile,restul e gargara!!
janese scrie:la multi ani!
asa din respect pentru forum,trece te rugam in avatar zona din care esti!
janese scrie:la multi ani angelili!!
este adresata lui adrianistrate 1. ala cu salariile:
in tamplarii sunt masini automate. reglorul le regleaza si apoi operatorul impinge scandura toata ziua si toaca si face rumegus...munca necalificata!...cat sa primeasca salariu???
lucky5strike scrie:Nelu, am vazut la tine si corpuri vopsite si parafinate. Nu preferi parafinarea?
janese scrie:BUNKA scrie:La multi ani!
Multumesc !!
il intrebi ca vrei sa inveti sau il inveti pe angelili ?
Am si o rugaminte pt Dorian ...stiu ca in trecut ai folosit oxalic sublimat, daca nu mai tratezi cu el ne poti spune de ce?.. Si inca una...cum e construita jucaria aia?
astea erau intrebarile,restul e gargara!!
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori