maximotgv scrie:Nea Janese, tare as vrea sa te vad intr-o discutie cu Ignatov! Cred ca ar fi un adevarat show din care multi am ciuguli cate ceva!
eu cred ca de i-ar rezista lui nervii,ar iesi ceva!!!
1. zice ca floarea cand se satura de polenizare nu mai secreta nectar sa atraga albina!!!ori se stie ca secretia maxima de nectar este in a doua jumate a perioadei de inflorire!!!cand polenul s-a dus!!nu e ca omul...daca a facut sex...o zi doua e satul!!! azi noapte...a bagat-o paia cu calapodul de 8,92-8,94(ce zic ascultatorii cand aud de precizia asta?...maaamaaaa...ce lucru dracu!!!...m-am dat dracu daca m-a bagat in precizie de sutime de mm la lemn!!fa un alezaj in lemn de 8,95 si vezi daca intra in el un calapod de d=8,94 azi...vezi apoi si maine ce se intampla!!
3...a facut calapoadele 15 buc pe masini de precizie(eu cred comanda numerica)de ce????or zice albinele...baaaa....asta ne-a facut sculele pe masini speciale,hai sa facem si noi matcute ca lumea!! dar toata prezentarea e facuta cu talent de a se inconjura cu o aura de mister!!!
4 intr-alt film...tot explica cum se ia ,,viermele" din celula cu spatula...si cum gadila perisorii pensulei ,larva.......eu le-as fi zis ascultatorilor:...baaaa,putorilor!!!! va iau de ceafa,asezati-va in c*r pe un scaun si scoateti la viermi pana v-o veni acru!!!!si va zic eu cand sa va ridicati de pe scaun!!!ca nu e mare scofala!!!!de puturosi nu faceti...dar discutati de ani de zile!!!
acu urmaresc un film in care dd-ul isi da cu parerea despre fumagilina.......