cornelioandanciu scrie:lucky5strike scrie:
Maaai, Dorian al nostru n-are nici-o treaba cu albinele alea... el e la sedinta cu "spiritul stupului"... asa facea si DM-ul!![]()
![]()
PS: cu toata modestia ta, Nelule, esti un mare stupar .
Puiet larvar in plina iarna grea. Deci iata ca se creste din timpul iernii inca o generatie de albine pentru sezonul urmator. Probabil hranirile acelea de toamna ajuta la asta, si, bineinteles, si puterea familiei .Cred ca si acea "infofolire " are un rol esential, pentru pastrarea regimului termic. Unii radeau de mine cand am zis ca iau si eu modelul canadian, ii infofolesc si eu, eu nu am avut acele huse, dar i-am invelit in polistiren. Unii ziceau sa-i dau si cu lavabilaSa fiu sincer, nu am incercat inca sa-i vopsesc. Rezultatul ? Puiet iarna
! Pe mine m-a deranjat, ca au facut puietul in catul de jos, si nu au mai urcat in catul de sus, ca familiile mele nu au fost asa de tari. Deci aceasta "infofolire", daca este facuta cu cap, are rezultate deosebite !
P.S. Sa imi cer scuze lui Dan Margarit, ca nu am crezut ca poate face 300 de kg de miere per stup. Sint un magar. Magar, care isi duce povara propriilor afirmatii.
Neafiliatul scrie:Un alt factor principal în dezvoltarea familiilor sale de albine îl reprezintă hrănirea lor în perioadele lipsite de cules, sau cules slab. Dacă despre hrănirea cu sirop nu sunt prea multe de spus,deoarece este foarte simplu şi
cunoscut ceea ce face,despre hrănirea cu proteine,putem spune:
- Nu se complică cu fel de fel de reţete,ca la noi ( usturoi,ceapă,drojdie,lapte praf viţei,soia,etc.)
- După cum se poate vedea în linkul de mai jos,sunt zeci de feluri de turte proteice sau în diverse ambalaje.
- El a ales BEEPRO.A folosit aşa ceva,a văzut că este ceea ce avea nevoie şi nu face alte experimente.Merge pe un drum bătătorit.De ce să schimbe un lucru care merge bine ?
- Seriozitatea firmelor producătoare în ceea ce priveşte calitatea,respectarea reţetelor (ceea ce cumperi azi o să găseşti şi în următorul lot),probabil că este un motiv în plus pentru a folosi aceste proteine.
https://www.google.ro/search?q=protein+patty+for+bees&client=browser-ubuntu&hs=IfH&channel=fe&hl=ro&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiNqv3bpJ_KAhWIPhQKHRpyDCgQ_AUIBygB&biw=1871&bih=985
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori