lucky5strike scrie:Ha!
nae scrie:MA baieti, imi place DM dar ma inhiba =e pedant ,serios ,e ..cam cum cred ca e Mircea(nu-l cunosc),I Guist ...
Ion(DD) imi place neconditionat , nu pt ca e oltean ....
Ma refer la cei ''interesati''(cei atrasi de DM/Ion sufleteste =e alta treaba,va respect ) , daca atat ati inteles din apicultura canadiana = PLANG , sa va fie rusine !
Sa nu mai pronuntati NICIODATA : GICA,IG,DD,Peterneamt,AI,si altii =MULTIcare si-au rupt daltile sa ne scoata din noroi ...
Cand ai loca sau esti rasturnat pe plaiurile mioritice ce DALTA suni !?,eu pe Janese .
cristi_vidican scrie:nicus scrie:1. Nu iti plange de mila (munceste si spera) ! (episodul furtuna)
Într-un e-mail, acum multă vreme, mă plângeam lui DM despre condițiile apiculturii de la noi ...
El mi-a zis atunci ceva ce mi-a rămas în minte toată viața: și la noi e greu, dar căutăm mereu soluții.
Au ajuns unde au ajuns pt că au fost mereu în căutare de soluții pentru a rezolva problemele și a progresa.
Am fost și eu într-o situație limită odată cu stupii.
Mi-am amintit vorba lui DM și m-am încurajat. Până la urmă am găsit soluțiile și a fost bine.
janese scrie:ghitacusman scrie:......am putea incepe cu regulile jocului ? .....daaa asa este , nu sante capabili ....
hai ma...lasa-ma dracu si tu in pace...hai! accept eu sunt p***t!!!..hai!!accept ca si tu!!![]()
![]()
dar toti romanasii in romanica nu sunt capabili....nu e nici unu mai destupat la minte si initiativa??????
proapi scrie:Am sa fac si ceva poze, dar nu asta e ideea.
Treaba e ca avand multi ai si multe vetre, cum e si la ei, vezi unde si ce dau si le tii de productie, restul pentru inmultire. Pentru sortimente uniflorale, obligatoriu pastoral. In continua cautare de vetre dedicate, nu merg le schimbi nu pierzi vremea.
Ai multi, ai obligatii, ai putini te multumesti cu ce da Domnu'..
MIHAI BALS scrie:astept povesti.
vevidadra scrie:MIHAI BALS scrie:astept povesti.
Salut !
Domnule Mihai se pare că am depistat un apicultor de la noi care s-a realizat din apicultură. Sa întîmplat asta la el de cînd a trecut de la apicultor la apicultor-procesator. La congresul Apimondiei de la Kiev a luat două medalii de aur la mierea de salcîm. Mai tîrziu ajutat de banii americani a participat la o expozițiile de miere în Emiratele Arabe de unde s-a întors cu noi contracte.
vevidadra scrie:MIHAI BALS scrie:astept povesti.
Salut !
Domnule Mihai se pare că am depistat un apicultor de la noi care s-a realizat din apicultură. Sa întîmplat asta la el de cînd a trecut de la apicultor la apicultor-procesator. La congresul Apimondiei de la Kiev a luat două medalii de aur la mierea de salcîm. Mai tîrziu ajutat de banii americani a participat la o expozițiile de miere în Emiratele Arabe de unde s-a întors cu noi contracte.
lucky5strike scrie:Nu chiar!
Marius Adrian scrie:Foarte adevarat, am ramas uimit de multe ori cat de zgarciti sunt apicultorii. Sau poate toti zgarcitii se fac apicultori.
vevidadra scrie: Domnule Mihai am scris în romană !
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 44 vizitatori