a_costy scrie: Traficul poate fi monitorizat fara probleme cu camere fixe, nu trebuie sa mai pandeasca nimeni pentru viteza.
Pe DN1 s-au montat deja 60 de camere care iti calculeaza viteza intre ele. Pana acum incetineau toti cand se apropiau de camera si dadeau talpa dupa, pana la urmatoarea. De acum la revedere.
Problema n-ar fi radarul la noi cât marlania la care se recurge. Unde este o sosea dreapta, asfalt bun si in câmp, acolo pandeste si ochiul magic.
Sau exact pe portiunile de drum cu limita de viteaza 30-40km/h.
Un cunoscut a luat amenda si puncte, dimineata la ora 03:00, in oras, fix in zona cu trecerea de pietoni din fata unei scoli, unde ATENTIE existau in asfalt tate de cauciuc pentru incetinire. Limita maxima era de 30km/h si el avea 42. Asta o numesc MARLANIE.
Pe mine m-au oprit la iesirea din Urziceni si aveam 6 porci in remorca. Mai mai sa-mi confiste "marfa" ca nu aveam bon sau factura, desi le spusesem ca i-am cumparat de la taran din curte. Au vazut ca m-am aprins si vroiau sa-mi dea amenda ca e remorca murdara. Nici asa n-au reusit si mi-au dat pentru centura, pentru ca era musai sa ma arda cumva. Am refuzat sa semnez si astept amenda sa fac contestatie. Baiatul din dreapta filmase discutia cu telefonul.Sa vedem cum explica cap de creta afirmatia "nu pot sa te las asa, esti coltos si vreau sa-ti dau amenda"! Toata discutia e mult mai interesanta dar nu am timp acum sa scriu.
Pe de alta parte si baieti faini. Nu de putine ori am scapat fara amenda pentru ca nu aveam actele la mine, nu purtam centura, am intrat pe interzis, vorbeam la telefon.
De fiecare data le-am zis "sarut-mana". Cei mai nesuferiti politisti sunt pe Dambovita si Ialomita. Daca ar avea ocazia ar arde-o si pe mama lor.