gica.mosu scrie:Eu,am scris ca aduc polen,au mai scris si altii de prin alte zone,deci nu mintPaaai,daca spuneam,ca pe langa polen,ale mele mai aduna si AMILAZA,
lucky5strike scrie:Dobre, ai intrat la "bio"?
ovidiu8403 scrie:Sara buna'
Daca pana acum m-am tot laudat acum va cer o parere .
Acum nu stiu ce sa zic ca sunt novice si e prima mea pierdere in 3 ani de api. Ma gandesc ca matca era babaciune,sau cu probleme sau chiar a picat , posibil a inceput ponta rapid si a consumat in draci findca mancare stiu sigur ca am bagat in ei sa ies din iarna , Practic a muriot de foame findca nu am descoperit-o mai repede. La apel auditiv acum 2 saptamani mi-a raspuns iar acum pe cand m-am dus sa o cadorisesc cu apivit era moarta .Umpic suparat de moment dar acum ma gandesc ca si natura mai face selectia in locul nostru...
talex scrie:Azi mi-au zburat toți 78. Încă nu am pus turte.
luci scrie:talex scrie:Azi mi-au zburat toți 78. Încă nu am pus turte.
Si ai mei tot 78 la numar da au vazut deja de o saptamana turta si cum a fost din miere de rapita si relativ mica unii au si carat-o.
proapis13 scrie:gica.mosu scrie:Eu,am scris ca aduc polen,au mai scris si altii de prin alte zone,deci nu mint ....Paaai,daca spuneam,ca pe langa polen,ale mele mai aduna si AMILAZA,
Stai bine cu AMILAZA....ti-au iesit analizele bine ????...
...app, cu ce influenteaza polenul adus acum ....AMILAZA...???
Daca stii raspunsul asta,ai tot respectul apicultoricesc...
gica.mosu scrie:proapis13 scrie:gica.mosu scrie:Eu,am scris ca aduc polen,au mai scris si altii de prin alte zone,deci nu mint ....Paaai,daca spuneam,ca pe langa polen,ale mele mai aduna si AMILAZA,
Stai bine cu AMILAZA....ti-au iesit analizele bine ????...
...app, cu ce influenteaza polenul adus acum ....AMILAZA...???
Daca stii raspunsul asta,ai tot respectul apicultoricesc...
...Da ,toate analizele sunt bune(pana acum)...inclusiv glicemia intre90-105 datorita amilazei si pancreasului sanatos :shock: ...Ca un motor=stup sa functioneze in parametri normali,trebuie sa intre ceva de afara(combustibil-nectar+polen) iar albinele adauga cele 2 componente AMILAZAA+INVERTAZA si rezulta ce ai pus d-ta in acel brad=mierea de albine
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori