daffid mihailov scrie:Acu v-ați prins si voi ca nimeni nu da din casa? Si daca da, o face "cu jumatati de măsura".stiu ca poate o sa fiti uimiti, dar asta e adevarul.
daffid mihailov scrie: Cand o sa realizezi câte prostii făceai ca apicultor începător.
daffid mihailov scrie:Așa crezi tu. Cand o sa realizezi câte prostii făceai ca apicultor începător o sa vrei sa-i iei la bătaie pe toti mentorii tai virtuali sau reali. Mai vorbim peste doi trei ani...
daffid mihailov scrie:Acu v-ați prins si voi ca nimeni nu da din casa?
daffid mihailov scrie:Si cand te gândește ca in fond nu sunt mari secrete. Nici ceapa, nici usturoiul, nici lingurița.
daffid mihailov scrie:Eu din primu an am stat pe lângă Stupari de la 300 la 500 de stupi. Si tot nu dădeau din casa. Poți sa vezi zeci de filme, si sa crezi ca daca ăla da suc de ceapa asta e secrețu. Sau cu lingurița. Te apuci si ...
Si cand te gândește ca in fond nu sunt mari secrete. Nici ceapa, nici usturoiul, nici lingurița.
daffid mihailov scrie:Acu v-ați prins si voi ca nimeni nu da din casa? Si daca da, o face "cu jumatati de măsura".stiu ca poate o sa fiti uimiti, dar asta e adevarul.
daffid mihailov scrie:Nu am ce sa dau din casa ca nu ma laud cu familii record. Sunt mediocru.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 42 vizitatori