Shrek scrie:Ba am citit! Si sincer, nu am fost impresionat! Redarea unor intamplari reale ori imaginare intr-un jargon al strazii este de natura a aduce notorietate " autorului" dar numai atat! Restul este ca la manele, toata lumea le asculta dar nimeni nu recunoaste, deoarece nu produc cultura!
PS. Putina decenta in limbaj nu cred ca ti-ar strica! Poate mai citesc si copiii si doamnele pe aici!
Shrek scrie:Iti cam fortezi norocul! Si tie iti lipsesc cei 7 ani de-acasa? Aaaa.... acum am vazut! Ai crescut in "oraselul de carton"! D'aia vorbesti asa!
Shrek scrie:Eu sed! Dumneata vaz' ca n'ai stare!
Shrek scrie:Eu sunt adeptul comportamentului pacifist! Nu are nimic a face o ironie cu un limbaj de.....birjar! Nu poti sa te erijezi in om educat care "traieste intr-o capitala culturala" cu un astfel de limbaj! Daca dumitale 'ti va fi adresat un copil cuvinte de genul avesta cum te-ai simti! Sau daca iti place limbajul, foloseste-l in discutia cu parintii dumitale! Sa vezi ce parere au!
a_costy scrie:Shrek scrie:Eu sunt adeptul comportamentului pacifist! Nu are nimic a face o ironie cu un limbaj de.....birjar! Nu poti sa te erijezi in om educat care "traieste intr-o capitala culturala" cu un astfel de limbaj! Daca dumitale 'ti va fi adresat un copil cuvinte de genul avesta cum te-ai simti! Sau daca iti place limbajul, foloseste-l in discutia cu parintii dumitale! Sa vezi ce parere au!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori