vulpea scrie:poate vrei sa le mai dai o sansa,la cati de putini ai(chiar cati,daca nu e secret?).pentru ca sunt fan 'inrait' Layens,poti sa faci o transformare,extrem de simpla,spre rama Layens din 1/1.si sunt convins ca o sa 'uiti' chiar de MER.vrei sa incerci macar ?
vulpea scrie:mau.+ c_v,poate va invredniciti si reusiti sa veniti la targ Buc.(apr.2016) sa ne cunoastem si sa ne mai 'contram' pe seama albinelor,mi-ar facea mare placeri ,stima.
vulpea scrie:poate vrei sa le mai dai o sansa,la cati de putini ai
mausica scrie:vulpea scrie:mau.+ c_v,poate va invredniciti si reusiti sa veniti la targ Buc.(apr.2016) sa ne cunoastem si sa ne mai 'contram' pe seama albinelor,mi-ar facea mare placeri ,stima.
Sau poate te impotmolesti pe la Faget ca e mai ,,de zona,,
Nicolaie Astaifoaiei scrie:mausica scrie:vulpea scrie:mau.+ c_v,poate va invredniciti si reusiti sa veniti la targ Buc.(apr.2016) sa ne cunoastem si sa ne mai 'contram' pe seama albinelor,mi-ar facea mare placeri ,stima.
Sau poate te impotmolesti pe la Faget ca e mai ,,de zona,,
La Faget ieste de vanzare si struguri ?
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Vulpea a vrut ati boteza copilu Layens !
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Vara creste .
Iarna scade .
cristi_vidican scrie:Nicolaie Astaifoaiei scrie:Vara creste .
Iarna scade .
Important e că suntem pe +
Cineva care vinde roi pe rama de 1/1 și 1/2, zicea că, în timp ce la rama de 1/1 mai avea stoc, la 1/2 avea cereri ce nu pe putea acoperi.
cristi_vidican scrie:Nicolaie Astaifoaiei scrie:Vara creste .
Iarna scade .
Important e că suntem pe +
Cineva care vinde roi pe rama de 1/1 și 1/2, zicea că, în timp ce la rama de 1/1 mai avea stoc, la 1/2 avea cereri ce nu pe putea acoperi.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori