Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: exista printre noi cineva "realizat" din apicultura?

Mesajde Marius Adrian » 07 Ian 2016, 23:46

Corect Alex, e timpul sa devin cu adevarat apicultor.
Marius Adrian

Mesajde Alexandru.Chisinau » 07 Ian 2016, 23:55

Marius Adrian scrie:Corect Alex, e timpul sa devin cu adevarat apicultor.

Nu știu despre ce adevărat apicultor merge vorba dar chiar azi discutam pe un topic că apicultori sunt darnici. Continui ideea: pur și simplu sunt cei care dau din toată inima și fără să se gândească prea mult și rămân mulțumiți :D și sunt cei care dau dar și realizează prea bine pierderile și li se pare că sunt zgârciți. :?
Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce. 2Tesal.3:10
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13
Alexandru.Chisinau

Mesajde florin trintoru » 12 Ian 2016, 18:53

eu sunt realizat in apicultura ,nu am mai cumparat anul acesta miere pentru consumul propriu ,la anu cine stie poate o sa vind ,la Milano unde am petrecut 10 frumosi ani ,deja am impartit citeva borcane de proba anul acesta
florin trintoru

Mesajde mircea_tm » 18 Ian 2016, 12:37

CARPE DIEM !
mircea_tm

Mesajde MIHAI BALS » 19 Feb 2016, 21:04

mircea_tm scrie:http://www.stiriagricole.ro/cum-a-reusit-un-tanar-apicultor-din-arges-sa-transforme-pasiunea-intr-o-afacere-de-succes-detine-peste-300-de-familii-de-albine-si-produce-6-sortimente-de-miere-33206.html

HA!

(Pentru a putea sa aiba un venit mai consistent apicultorul argesean vinde familii de albine, matci, dar si cutii cu rame pe care le produce in atelierul sau de tamplarie. „Pentru a supravietui sau a trece de acest prag mai bine spus, trebuie sa faci cat mai multe din domeniul apicol. Doar din comercializarea mierii, nu prea se renteaza”, este de parere Adrian Ivascu.)

ADICA:
-300 de stupi
-miere vanduta in piete cu borcanu*
-atelier tamplarie
-vanzari de matci
-vanzari de familii
-ETC!

toate astea pt ...SUPRAVIETUIRE!!!

e bine ca omul e sincer!
AVIZ AMATORILOR(de pierdut banii in apicultura!)
MIHAI BALS

Mesajde ves.lucian.zabrani » 19 Feb 2016, 21:28

HA , HA , HA !!! E mai bine cu prietenul meu Mihai Bals pe aici , nu-i asa ???
:lol: :lol: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Donbazil » 19 Feb 2016, 21:46

Salut!

Face olteanu pe niznaiu' da noi, ai mai trecuti prin viata stim ca la 300 de strupi, daca numai asta faci - si o faci ca la carte - iese banu !....
Nu-mi veni mie draga colega din Bals cu povesti, c-o fi, c-o patzi.....
Cu 100 de stupi supravietuiesti, cu 200 traiesti omeneste si de la 250 in sus ai bani si de rezerva.....Io mai sus de 200 nu m-am dus, ca-s boshorog, betegos, puturos, betiv si m-am cam plictisit.....Plus ca ma ajuta nevasta ( ca la ea-i cardu' meu de pensie).... :lol: :lol:
La trei sute de stupi faci productie si d'aia si d'aia si vinzi si iese banu'....Nu conteaza ce vinzi, ( Ce ma enerveaza asta, cica are "doar" 6 sortimente de miere), tu ca vanzator vinzi ce se cere, polen, propolis, ceara, roi, matci, lazi, seminte de plante melifere, puieti meliferi, pe dreaq ambalat frumos si cu funditza, etc - ca ai de unde si banu' se-aduna putin de ici, putin de colo.... :lol:

Ascultati la mosu: trageti tare cat puteti si nu va uitati in gura carcotasilor....Ei raman cu vorbele ( vant) si voi cu rezultatu' muncii voastre ( banu' )....Succes si nu va impiedicati de orice fleac....Ca-i mai bine bogat decat sarac!...

Sanatate!
Donbazil

Mesajde MIHAI BALS » 19 Feb 2016, 22:06

cu ce texte vine si militianu!
cica da cardu la sotie!
pai ce face frate sotia cu banii?
nu-i baga tot in casa?
a...dup-o viata de militian te cred si eu ca apicultura(de la 100-n sus zici,nu?) e rentabila!
de logistica ce sa mai vorbim,cred ca n-ai facut-o la pensie!
Carcotasule!
MIHAI BALS

Mesajde ves.lucian.zabrani » 19 Feb 2016, 22:28

Donbazil scrie:Salut!

Face olteanu pe niznaiu' da noi, ai mai trecuti prin viata stim ca la 300 de strupi, daca numai asta faci - si o faci ca la carte - iese banu !....
Nu-mi veni mie draga colega din Bals cu povesti, c-o fi, c-o patzi.....
Cu 100 de stupi supravietuiesti, cu 200 traiesti omeneste si de la 250 in sus ai bani si de rezerva.....Io mai sus de 200 nu m-am dus, ca-s boshorog, betegos, puturos, betiv si m-am cam plictisit.....Plus ca ma ajuta nevasta ( ca la ea-i cardu' meu de pensie).... :lol: :lol:
La trei sute de stupi faci productie si d'aia si d'aia si vinzi si iese banu'....Nu conteaza ce vinzi, ( Ce ma enerveaza asta, cica are "doar" 6 sortimente de miere), tu ca vanzator vinzi ce se cere, polen, propolis, ceara, roi, matci, lazi, seminte de plante melifere, puieti meliferi, pe dreaq ambalat frumos si cu funditza, etc - ca ai de unde si banu' se-aduna putin de ici, putin de colo.... :lol:

Ascultati la mosu: trageti tare cat puteti si nu va uitati in gura carcotasilor....Ei raman cu vorbele ( vant) si voi cu rezultatu' muncii voastre ( banu' )....Succes si nu va impiedicati de orice fleac....Ca-i mai bine bogat decat sarac!...

Sanatate!

Nea Vasile ... asta cu cardul o inteleg , desi eu nu am facut-o niciodata si fii sigur ca nu o voi face vreodata !!! Parca dumneata te revoltai cand o vedeai pe a mea la munca apicola : vopsit corpuri , incheiat rame , stors miere !!! Parca nu te inteleg !!! Ceva imi da cu virgula !!!
:lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde MIHAI BALS » 19 Feb 2016, 22:37

asa Lucian,so pe el!
MIHAI BALS

Mesajde ves.lucian.zabrani » 19 Feb 2016, 22:46

Mai Mihai , tu esti prietenul meu bun !!! Dar nea Vasile este fratele meu mai mare !!!
:P :P :P
ves.lucian.zabrani

Mesajde MIHAI BALS » 19 Feb 2016, 22:49

ves.lucian.zabrani scrie:Mai Mihai , tu esti prietenul meu bun !!! Dar nea Vasile este fratele meu mai mare !!!
:P :P :P

asa, si?
pai crezi ca se supara el pe noi?
eu nu cred!
MIHAI BALS

Mesajde ves.lucian.zabrani » 19 Feb 2016, 22:50

CINE SE SUPARA ... II TAIEM NASUL !!! Daca continua ... mai vedem noi ce mai taiem !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde MIHAI BALS » 19 Feb 2016, 22:56

ves.lucian.zabrani scrie:CINE SE SUPARA ... II TAIEM NASUL !!! Daca continua ... mai vedem noi ce mai taiem !!!

al 3-lea picior?
sau limba?
(asta ca nu mai aiba CE-I FACE!!!)
MIHAI BALS

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 19 Feb 2016, 23:09

Ala din ziar ie fomist .
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde MIHAI BALS » 19 Feb 2016, 23:19

Nicolaie Astaifoaiei scrie:Ala din ziar ie fomist .

ia!
te trezisi?
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE