Exista si alternative naturale la antibiotice, doar trebuie putin cautate si administrate corect.
Nu risc compromiterea calitatii mierii, chiar daca sa zicem : nu extragem din cuib, administram cantitati f mici(gen 50ml) de sirop.
danielmihai scrie:Si cu mierea ce faceți?adica dam preventiv oxi si iarna stam cu mierea in piața sau o vindem la borcan?sau sunt alte ghidușii care fac sa nu iasă in miere?(pusă in turta iarna?)
danielmihai scrie:...niciodată nu stii cand te poate vizita "SUA" sau "UE"!![]()
csaa scrie:Pentru colegii care au albine in zona Oltenita, aveti grija ca la bataluri, spre Ulmeni, au murit 80 de familii de albine din cauza loca europeana
danielmihai scrie:Nea Gica si la cei orizontali cum procedezi?Anul asta vreau sa încerc la cateva familii care se dezvolta greu si oricum e bine de știut...niciodată nu stii cand te poate vizita "SUA" sau "UE"!....
asd scrie:asd scrie:lucky5strike scrie:La vremea asta, cea mai misto unificare e cand ai soclu mobil. Lada orfana la parter, lada unui roi la mansarda...
O joaca...
Am unificat in felul asta un nucleu slab dar cu matca tanara pus peste o familie bunicica cu matca batrana(al treilea corp pus peste cele 2 existente) - super simplu. Revin cu rezultatele unificarii in primavara.
Matca tanara oua in c3. Cea din 2014 pe jos pe undeva. Nu m-am uitat ca mi-e frica. E prea multa albina mai jos si is rele.
proapis13 scrie: .....Dumnezeu sa ma ierte dar la asta am intors gratia invers si l-am condamnat la moarte...asta este cel mai bun tratament anti-nosema...
mausica scrie:proapis13 scrie: .....Dumnezeu sa ma ierte dar la asta am intors gratia invers si l-am condamnat la moarte...asta este cel mai bun tratament anti-nosema...
Vezi daca te uiti prea mult la filmuletele lui Pustiu....numai ghidusii faci
proapis13 scrie: la asta am intors gratia invers si l-am condamnat la moarte...
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori