gica.mosu scrie:...Brumita,avand in vedere ca primavara sunt noptile reci(uneori si cu minus)incercati sa le dati cantitati cat mai mici(2-300ml) de sirop si daca se poate la 2-3 zile si in amestec cu miere si ceva proteic inclusiv APICOMPLEX..si rez se vor arata ff curand

P.S- citeste la STIM de la A la Z fila 1-pct 4 si fila 7 si vezi ce si cum fac eu,mai nou mai pun si ceva oua proaspete cu ta't cu albus+caev APILARNIL...Nu uita sa pui cate o pioneza la fiecare nod al pungii si prinsa pe capatul ramei=eviti sa gasesti urdinisul blocat de pungile scoase-trase joooos....Spor -G.M :!
Multumesc ptr sfaturi . Sa stiti ca am studiat atent Stimularea de la A la Z , dupa ce anul trecut in primavara am pierdut 45 de familii . Anul acesta am intrat in iarna cu 106 si am iesit cu toti, mai putin 3 matci. In pungi nu pun mai mult de 200ml fiindca imi este teama sa nu se sparga punga si sa-mi curga de pe un stup pe altul in pavilion, am mare teama de furtisag .
Stupul care l-am pus in poza cu doua pungi este cel care a fost anul trecut pe cantar, azi cand m-am uitat nu mai era nimic din sirop si nici din Apifonda care mai era ramasa pe rame si i-am pus putina pasta proteica pe rame .E unul din cei mai buni stupi .
Sanatate si dv si un an apicol bun.

Dacă ai mult , dă și altora din bunurile tale .
Dacă ai puțin, dă din inima ta.
(Fernad Fauriner Avery )