Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Buckfast

Mesajde italianu » 26 Mai 2013, 16:40

la mine,aici,salcimul a mers rau d de tot ,nu stiu daca o sa fac un cat.
A plouat si a fost frig(am avut minime de 4°C noaptea si max de 22),singurele care sau evidentiat au fost carnicele.
Am auzit de la prieteni apicultori ca anumite linii de buckfast sau comportat ca si carnicele,facindu-si scorte ,in plus 1 cat jumate de miere cu acelasi timp nevavorabil ca la mine(ne despart 5-6 km)
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde italianu » 26 Mai 2013, 16:51

stiu ca este(sau era) un crescator/selctioner de buckfast in Cisnadie,deoarece i-am vazut numele in lista asociatiei europene a cresc de buckfast.
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde ignatov andrei » 26 Mai 2013, 17:47

buckfast scrie:Buna,

Am vazut ca sunt discutii foarte aprinse despre aceasta rasa si as dori ca sa nu imi sariti in cap, cine vrea sa foloseasca sa o faca, cine nu sa incerce sa ne ignore.

Italianule, eu m-am referit la "crescatorii de carpatina". Nu vreau sa-i stric Omului topicul. Astept sa citesc toate dezbaterile pe aceasta tema! Sunt convins ca vor fi serioase, mai ales ca exista crescatori seriosi in aceasta directie!
ignatov andrei

Mesajde nick15 » 01 Iun 2013, 21:15

Lasati-mi un numar de telefon pe pm daca doriti, caci tare mult as dori sa vorbesc cu dumneavoastra. Multumesc!
nick15

Mesajde Croitoru Ionut » 09 Mar 2016, 14:54

Am gasit un articol interesant https://www.apis-donau.ro/blog/cum-facem-imperecherile-controlate-pentru-matci-buckfast-apis-donau/
Pe mine m-a ajutat sa inteleg anumite etape. Sunt la inceput si nu prea am rabdare cu cititul. Sper sa-mi dati si mie niste sfaturi in plus legate de aceste matci.
Croitoru Ionut

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?