cristi_vidican scrie:Treaba cu aracetul acesta e cam așa ...
Producătorul de aracet a mers la tâmplar și i-a zis, n-ar fi bine ca tu să tai cât mai înguste scândurile ca să intre mai mult aracet, să cresc și eu vânzările?
Că de când s-au apucat apicultorii să facă lăzi, nu se mai folosește aracet decât puțin la îmbinare. Corpurile se fac dintr-o singură scândură, chiar și cuiburile de 1/1.
Am mers odată la un apicultor și avea comandată scândură lată de peste 30 cm (era în vremurile romantice).
Bh-ul s-a gândit așa: mi-ar trebui vreo (maxim) 2 găleți pt miere.
Așa că a comandat 2 găleți de aracet, din alea de 30 kile.
Și, acum dacă tot are aracet, taie scândura cât mai îngustă, că se apropie sezonul.
I-a dat și lui Mausică, dar nu mult.
Mausică are nevoie să golească găletuțele de 1 kg.![]()
Să trăiți și să fiți sănătoși, prietenii mei.
pustu scrie:Hai sa lasam problemele , ca fiecare are destule . Mai zi odata de utilajul de la Curtea de Arges si cum sa indrept panoul fara abricht .
mausica scrie:... daca nu ai abricht atunci grosimea e neaparata ...
mausica scrie:... asta sa ai grosime lata cat panoul care vrei sa il folosesti la final ...
Eu beau cafeaua si ma uit la grosime . Tot m-am ales cu cevamausica scrie:Asa sa tot povestim si iar povestim........si sa nu se aleaga nimic,mai bine bem o cafea.
pustu"
[quote="mausica scrie:... asta sa ai grosime lata cat panoul care vrei sa il folosesti la final ...
pustu scrie:multumesc frumos
ps : stern
cristi_vidican scrie:Treaba cu aracetul acesta e cam așa ...
Așa că a comandat 2 găleți de aracet, din alea de 30 kile.
Și, acum dacă tot are aracet, taie scândura cât mai îngustă, că se apropie sezonul.
I-a dat și lui Mausică, dar nu mult.
Mausică are nevoie să golească găletuțele de 1 kg.![]()
cristi_vidican scrie:
DoarEu scrie:Intreb si eu...nu ar fi mai rezistenta o imbinare in nut si feder?
Sau macar in falt? Din ce vad in foto imbinarea e cant pe cant...
mausica scrie:Eeeee tragere automata a scandurii,poti sa iti bagi un scaun sub c*r si iei o cana de cafea la mana
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 40 vizitatori