jr2 scrie:Shrec nu stiu unde ai invatat tu istorie ca sa faci o similitudine cu holocaustul!
Populatia evreiasca victima a holocaustului a facut ea atentate teroriste?
Daca nu stiai,ascunsul in spatele degetului-politicaly corect-s-a dovedit falimentar,la fel ca si multiculturalismul!
Unul din cainii turbati a primit educatie intr-o scoala catolica,dar asta nu l-a impiedicat sa devina criminalAdica naravul din fire nu are lecuire,iar mentalitatea de agarici-descendentii lui agar -rabufneste peste milenii!
1. La ora de istorie nu prea mergeam, mai saream gardul la o tigara ca , deh, si atunci era legea antifumat, doar ca se numea decenta!
2.Nu stiu ce ai inteles din postarea anterioara, dar eu am spus ca in conditii asemanatoare adica de ura rasiala s-a nascut holocaustul.
3. Asta cu politica nu o inteleg!
4.Si Breyvig sau cum l-o chema este terorist sau criminal, si educat si mai ales nu este musulman!
5. Crezi ca daca ai lasa un pic la o parte ura ta fata de niste oameni care se roaga in alt fel decat cel pe care il cunosti , atunci cand bati in taste, s-ar bloca netu'? Eu nu cred! Incearca numai!
Si , pentru ca urmeaza Pastele catolic, tuturor credinciosilor de aceasta confesiune si nu numai' le urez un " Paste fericit"!