Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde ignatov andrei » 10 Apr 2016, 22:59

csaa scrie:Si cam care ar fi izvorul disputei?
Si care ar fi raspunsuri pe care evitati sa le dati?

Asculta live-ul de aseara, iar pe la 1:36:00 ai sa-l auzi pe Dragos si apoi pe mine...
Ai sa intelegi cat de "perspicace" e nicus si cum stie sa scoata (din context), miezul si esenta, la iveala... :lol:
ignatov andrei

Mesajde geangu » 10 Apr 2016, 22:59

Nea Andrei a participat strict pe probleme apicole, asocierile cu alte persoane sunt gratuite. Eu zic ca nea Andrie este unul dintre putinii apicultori care stiu ce vorbesc cand vine vorba de apicultura ( cu mici exceptii), acum ramane intre noi dar domnul Laurentiu Rosu l-a cam ingenunchiat de data asta.
geangu

Mesajde csaa » 10 Apr 2016, 23:00

ignatov andrei scrie:

Asculta live-ul de aseara, iar pe la 1:36:00 ai sa-l auzi pe Dragos si apoi pe mine...
Ai sa intelegi cat de "perspicace" e nicus si cum stie sa scoata (din context), miezul si esenta, la iveala... :lol:

E vorba de acel Dragos din Rm. Sarat?
csaa

Mesajde ignatov andrei » 10 Apr 2016, 23:07

geangu scrie: acum ramane intre noi dar domnul Laurentiu Rosu l-a cam ingenunchiat de data asta.

Eu cred ca acolo s-a vorbit in mod civilizat...
Daca tu ai crezut ca acolo am venit sa ma lupt cu cineva, iar altcineva m-a ingenunchiat, atunci esti un mic copil..., sau un mic carcotas..., ascuns sub un "nica"name...
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 10 Apr 2016, 23:07

csaa scrie:
ignatov andrei scrie:

E vorba de acel Dragos din Rm. Sarat?

Da, "acel" Dragos...
ignatov andrei

Mesajde tuturicius » 10 Apr 2016, 23:16

nicus scrie:Domnule Andrei e drept, te am atacat cu doua intrebari:
- de ce trimiteti apicultorii cu albine cu tot in padure, incurajand agricultura sinucigasa ?
- ce stiti despre nurofenul apicol comercializat de unul din marii reprezentati ai apiculturii zilelor noastre ?

Daca raspundeti bine, daca nu .. timpul cu siguranta ni le va oferi.

Vreau sa spun ca anul trecut am fost la FS1 si apoi la FS2. FS2 la sfarsit inca mai dadea ceva, dar cand vedeam numai polen galben, galben, atat, a inceput sa ma apese imaginea asta cu polen monocolor, am lasat balta ultimul kg sau doua de miere de FS si am fugit catre munte sa ma sinucid cu o oferta bogata de polen. La Sahara care a fost anul trecut la campie, sinucidere era sa ramai acolo ;)

LE
si bine am facut!
tuturicius

Mesajde geangu » 10 Apr 2016, 23:34

ignatov andrei scrie:
geangu scrie: acum ramane intre noi dar domnul Laurentiu Rosu l-a cam ingenunchiat de data asta.

Daca tu ai crezut ca acolo am venit sa ma lupt cu cineva, iar altcineva m-a ingenunchiat, atunci esti un mic copil..., sau un mic carcotas..., ascuns sub un "nica"name...

Cine a zis ca nu s-a vorbit in mod civilizat ?! Eu am folosit o metafora adica, te-a ingenunchiat in mod civilizat la capitolul cunostinte apicole si nu la modul fizic. Ce imortanta are faptul ca sunt eu carcotas sau cum mai zici matale cu teoriile fanteziste pe care le emiti la nivel de teorema. Daca nu ma pricep la ceva eu nu-mi dau cu parerea.
geangu

Mesajde mellis » 11 Apr 2016, 00:29

pustu scrie:
nicus scrie: ... fiindca ma doare cand vad ca apicultura se duce naibii din cauza unora care...

N-ai zis unde te doare . Zic eu : in c*r . Tu esti de ala de asteapta sa fie servit . Arata si tu un stup , o tehnologie , o ceva sa mai invete si altii si nu ridica pretentii sa-ti explic eu ce fac cu viata mea .

Este bine ca ai trecut peste si nu pui la suflet..precum ai spus..
Cat timp susții ca faci experimente continue cu albina si nu ai timp sa asculți sa vezi ce face, sa nu te miri ca apar alte păreri..este ca si topicul cu vânătoarea...cei ce iubesc animalele au ceva de spus...
Lui Nicus chiar ii pasa, si sunt putini ca si el..ca a avut dreptate sau ba asta este alteva si nu ma pronunț..dar generalizarea ta este exagerata..
Sănătate...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde pustu » 11 Apr 2016, 01:28

nicus scrie:Domnu ********, ne invatati si pe noi cum sa traim din albine doar tinandu le in padure?
Se pare ca odata cu vizita "spre campie" au inceput sa va placa neonicotinoidele. VA inteleg fiindca matcile par sa nu fie afectate, deocamdata.
De substanta minune care ne resusciteaza albinele ne puteti spune ceva? Ne va fi oferita gratis catre de agricultori ?
Cine se aseamana se aduna.

Mellis am sters numele . Fa abstractie de el . Nu ti se pare atac la persoana ?
Cine e nicus ? Si de unde ai tras concluzia ca ii pasa ? Da-mi un link ceva ca nu gasesc nimic
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde ignatov andrei » 11 Apr 2016, 02:05

geangu scrie:
ignatov andrei scrie:

Cine a zis ca nu s-a vorbit in mod civilizat ?! Eu am folosit o metafora adica, te-a ingenunchiat in mod civilizat la capitolul cunostinte apicole si nu la modul fizic. Ce imortanta are faptul ca sunt eu carcotas sau cum mai zici matale cu teoriile fanteziste pe care le emiti la nivel de teorema. Daca nu ma pricep la ceva eu nu-mi dau cu parerea.

Chiar te rog sa spui clar ce teorii fanteziste am, ca sa nu pomenesc de faza (ca puteau fi mai multe daca vroiam) cand Laurentiu nu mai dovedea cu scuzele ca "s-a exprimat gresit"... Dar observ ca : a fi domn, inseamna sa fii luat de fraier.
Asa ca, te rog sa aduci argumente cu subiect si predicat.
Daca nu - si mai ales daca ai fost prezent la acea discutie - inseamna ca esti un..... orgolios (te las pe tine sa completezi punctele)!
ignatov andrei

Mesajde geangu » 11 Apr 2016, 08:13

Chiar imi pare rau ca nu am participat, mi ar fi facut o adevarata placere, cand citesti o postare pe net nu e tot una cum ar fi sa vorbesti fata catre fata. Acuma ce sa zic despre axiomele dvs.,numai aseara ati emis cateva noi teorii.
1. Albinele noastre nu sunt invatate cu culesul de rapita si salcam.
2. Iernare in adapost " tip" Dragos nu da acelasi randament ca si stupii iernati total afara.
3. Dupa fiecare cules stupii trebuie lasati sa se refaca.

Ce sa mai zic de celebra teorie a structurii familiei de albine in care albinele dau si examen pt. a trece de la o treapta la alta.

Cat despre orgoliu si exprimari de genul " cred ca nu am fost inteles bine" , chiar nu te intrece nimeni. Ramn la parerea ca Laurentiu " matura" cu tine la capitolul apicultura.
geangu

Mesajde ignatov andrei » 11 Apr 2016, 09:02

geangu scrie:Chiar imi pare rau ca nu am participat, mi ar fi facut o adevarata placere, cand citesti o postare pe net nu e tot una cum ar fi sa vorbesti fata catre fata. Acuma ce sa zic despre axiomele dvs.,numai aseara ati emis cateva noi teorii.
1. Albinele noastre nu sunt invatate cu culesul de rapita si salcam.
2. Iernare in adapost " tip" Dragos nu da acelasi randament ca si stupii iernati total afara.
3. Dupa fiecare cules stupii trebuie lasati sa se refaca.

Ce sa mai zic de celebra teorie a structurii familiei de albine in care albinele dau si examen pt. a trece de la o treapta la alta.

Cat despre orgoliu si exprimari de genul " cred ca nu am fost inteles bine" , chiar nu te intrece nimeni. Ramn la parerea ca Laurentiu " matura" cu tine la capitolul apicultura.

Nu toti oamenii sunt perfecti, mai ales cand au nume rusesc si vorbesc in chineza...!!!
Imi inchipui ce se intampla in mintea ascultatorului...!!!

Cat despre Laurentiu: toata stima!
Respect in mod deosebit pe cei ce se pricep la tot ce tine de anatomie!
ignatov andrei

Mesajde geangu » 11 Apr 2016, 09:41

Aha !
geangu

Mesajde ignatov andrei » 11 Apr 2016, 12:03

geangu scrie:Aha !

Un american, un rus si un tigan, se laudau cu ce credeau ei ca au mai deosebit in tara.
Americanul: noi am ajuns intr-o saptamana pe luna!
Rusul: La noi, graul este mai inalt decat omul!
Tiganul: varul meu din Galati are o scula pe care stau 15 porumbei, al-16-lea scapa piciorul, dar sta acolo!

Americanul: bai, v-am mintit, am ajuns in doua saptamani pe luna!
Rusul: si eu am mintit, graul e cam pana la brau!
Tiganul: varul meu din Galati are o scula pe care stau 15 porumbei, al-16-lea scapa piciorul, dar sta acolo!

Americanul: am ajuns pe luna cam in trei saptamani, asta e...!!!
Rusul: si la noi, graul e cam pana la genunchi...!!!
Tiganul: si eu am mintit!
Vezi, mai tigane, ca si tu minti...?!?

Da, varu' meu nu-i din Galati, e din Braila....!!!
ignatov andrei

Mesajde nicus » 11 Apr 2016, 12:21

Deci nurofenul apicol vandut la cutiutza mica, este un banc bun sau are efectele scontate?
(acela de linistire al intelectului albinei, in drumul dintre lanul neonicotinoidos catre lada din ce in ce mai goala.)
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde romikele » 11 Apr 2016, 13:55

nicus scrie:Deci nurofenul apicol vandut la cutiutza mica, este un banc bun sau are efectele scontate?
(acela de linistire al intelectului albinei, in drumul dintre lanul neonicotinoidos catre lada din ce in ce mai goala.)

Dacă iei din ăla, ai ocazia să-ți stea -pe nas- al 17-lea porumbel, fără să scape vre-un picior! :D
romikele

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?