sammy scrie:Hoffman 32
sammy scrie:Ati apreciat corect. 24 are.
BUNKA scrie:Bravo dom'le...ne miscam cu talent !
valigorj scrie:la cel cu botci sa lasi doar 2 din cele mai dezvoltate si daca se poate cit mai apropiate ca sa nu ai vreo surpriza/roi.
marco68 scrie:Salutam,
bitt spui ca ai fost in vizita la cei mai buni prieteni ai tai!, Pai si asa se face ?!, le strici mobila fara sa intrebi, le impui alta noua , le iei toata farmacia odata cu propolisul si pe urma le mai si birfesti?!Nu nene, pe ele nu le intereseaza designul tau pentru interioare nici planurile de restructurare nici sa iei mierea pentru ca pina nu vor umple iar jos , nu se gindesc sa urce sus la etaj.Oricum , mobila noua si toate cele pina la urma oricui place , dar ramine intrebarea , de ce s-o fi sinucis stapina?!.....o fi lectie, revolta, martirism.........am impresia ca din cele spuse ca ti-au aratat cine e stapinul care detine stiinta supravietuirii, asa ca pe stapin nu-l deranjezi daca vrei sa te tina in slujba.....succes!
BUNKA scrie:Bitt..fii atent..nici eu nu vad varoa pe tavi, insa vad multe excremente de gaselnita..se pare ca acum asta e in voga.
Cu siguranta insa varoa evolueaza insiduos..nu iti dai seama dar el se inmulteste, uita-te in iarba sa nu vezi albine cu aripi deformate sau care nu pot zbura ( un soi de paralizie)..sunt semne de infestare cu varoa, daca inca nu sunt..sigur vor aparea.
Trebuie sa faci ceva inainte sa apara simptomele.
Curata bine tavile, ia niste zahar pudra si pudreaza bine o familie..repeta la doua zile pudrarile si verifica zilnic daca pica sau nu ceva..fa asta apoi vedem ce si cum in puiet.
Si eu voi face la fel pt ca varoa e f parsiv !!!
Uite ..ca aici.. https://youtu.be/C-aJoUIVvGQ
Daca este ceva pe albina e imposibil sa nu cada nimic...daca poti numara-i, vezi daca sunt deschisi la culoare, sau inchisi...daca pica si albi/translucizi...apoi raporteaza
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori