proapis13 scrie:Undeva in Mehedinti,dupa vantul si ploicica de azinoapte,covor de flori de salcam....![]()
Un cires de mai care incepe sa se coaca imi insenina ziua....
proapis13 scrie:Bruma de joi dimineata a afectat salcamul de la Calafat si pana in zona submontana....
Cu cat zona in care a cazut a fost mai aproape de Dunare cu atat mai devastatoare au fost efectele,au cazut lastarii la vie cu strugurii infloriti sau pe cale de inflorire,in depresiuni si pe vaile dosnice este dezastru,s-au uscat pomii plantati...
proapis13 scrie:Bruma de joi dimineata a afectat salcamul de la Calafat si pana in zona submontana....
Cu cat zona in care a cazut a fost mai aproape de Dunare cu atat mai devastatoare au fost efectele,au cazut lastarii la vie cu strugurii infloriti sau pe cale de inflorire,in depresiuni si pe vaile dosnice este dezastru,s-au uscat pomii plantati...
Shrek scrie:Mai taie! Ai inceput ca stuparii de la Valea lui Mihai! Si daca ar fi de cules la salcam 1, tot n-ar putea intra din cauza drumurilor desfundate!
PS. Iti era teama ca iti cerem de baut de ai dat-o cu via congelata?!
Shrek scrie:proapis13 scrie:Bruma de joi dimineata a afectat salcamul de la Calafat si pana in zona submontana....
Mai taie! Ai inceput ca stuparii de la Valea lui Mihai! Si daca ar fi de cules la salcam 1, tot n-ar putea intra din cauza drumurilor desfundate!
PS. Iti era teama ca iti cerem de baut de ai dat-o cu via congelata?!
Shrek scrie:
Mai taie! Ai inceput ca stuparii de la Valea lui Mihai!
Shrek scrie:
Mausica: Am vrut sa ma conving personal, dar anul acesta m-a sarit randul la fiertul oulelor in oala lui Apolo! Dar sper la toamna! Sa stii ca unde ma cazez de obicei, am vazut intr-o gradina niste stupi exact ca ai tai! Anul trecut!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori