lucky5strike scrie:Ce sa-i faci, ciobani nu suntem.
Dorine, S2 va fi in focuri de sambata incolo, asa am calculat zilele astea. S-a schimbat ceva?
vslsilviu scrie:gica.mosu scrie: cumpar botci de roire de la Valsilviu "bubeee"...alifii am=fac eu
Nea Gica runda trecuta am avut-o promisa pentru Florin D. si Georgian P. se vaitau ca ei nu au in stupi Promit ca runda asta (se mai anunta vreo 3 zile de ploaie) o rezerv pentru matale![]()
Am unu foarte suparat pe mine ... si acum pe vremea asta sta gramada la urdinis... asteapta o raza de soare si drumul catre creanga. O sa ma intrebati de ce nu l-am spart in doua si sanatate; am o mare teama de modul in care se vor imperechea matcile in urmatoarele zile...
Bambucha scrie:varza scrie:Bambucha , sa inteleg ca azi a mers salcamul? Butoaie pline
merge din "plin"in curand ma duc sa culeg zahar din supermarket.
varza scrie:ON: Stie cineva daca sunt sperante pentru salcam la Valea lui Mihai? Multumesc.
7Rame scrie:Ieri, dupa 2 zile de ploaie am vazut pe un cantar plus 3 kg, intr-o fereastra de cateva ore de zbor.
Probabil de la apa..))))) Stup nevopsit.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori