alec scrie:Astazi @13.30 , grindina a zobit tot ce se putea zobi, in zona Campulung Muscel spre Curtea de Arges. Asa ca, "a roit" si salcamul III. Se putea face carare cu lopata prin gramezile de ghiata!

mircea_tm scrie:cunosc zone, unde ieri au fost cantare de 2,2-2,8 kg, in functie de puterea stupului.
delorin I scrie:De astazi sunt si eu in cules..in faimoasa padure Ciornuleasa! Cadere de ieri de 400 de grame! Deja doi colegi au plecat! In seara asta pleaca si altii! DAr nu e o tragedie asta...romanul este inventiv! Tocmai ce va povestea ieri de cei doi colegi de la SUceava care au dat sa intre cu 2 camioane in padurea Nana 900 ron. Astazi mi-am urmat si eu colegii si am ajuns in padurea de salcam! Cum nu puteam intra...pentru o tractare de nici 200 de metri...proprietarul unui tractor parcat din timp acolo mi-a cerit 150 de ron! Dupa ce aseara prietenilor mei le -a luat 100 iar astazi tractorul a fost condus de o ruda! Umanitate? Oportunism? Romanitate?
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori