Si eu promit sa va invat toate "prostiile" sa ii faceti repede mari..cu adevarat mari pt ca sa faceti miere cu ei sau mai multe roiuri decat ati putea face pe alte sisteme.
Sunt multe chichite la mijloc dar daca incepeti sa invatati lucruri care in mod normal sunt folosite mai putin atunci treaba o sa mearga brici.
Cateodata imi vine sa strig tot pomelnicul la care stiu ca am trimis si sa ii chem aici...dar, probabil ca va exista mai multa comunicare mai tarziu dupa ce se mai lamuresc oamenii ce si cum cu popularea, cu primii faguri de trantor, cu utilizarea sau nu a urdiniselor superioare..cu verificarea zilnica a tavilor, cu citirea tuturor semnelor care arata potentiale riscuri.
Nici eu nu le stiu pe toate dar cat stiu va spun si unde imi dau seama ca gresesc ...recunosc.
De ex..Mitica Tei Negru...a avut mare dreptate cu gaselnita, dar sigur este si varoa implicat in descapacirea masiva a puietului toamna si primavara...sunt foarte multe lucruri inca de descoperit..inteles.
Fata de unii inca am datorii..mai tre sa trimit una alta..se vor rezolva toate, e foarte dificil sa multumesti atat de multa lume de unul singur.
Dar sunt convins ca lumea s-a invatat cu mine deja...termenele mereu sunt depasite

)
Incerc sa compensez prin calitate.
Oricum nu as reusi nici daca as fi in triplu exemplar..asa ca ...
Silviu de la Tulcea..un vechi coleg..are si el deja populati dar mai trebuie sa primeasca..

Si multi altii..la un moment dat vom fi o gashca mare.