Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Tot din apicultura canadiana...

Mesajde lucky5strike » 06 Mai 2016, 22:48

Meserie!

Care e treaba cu truckul cu prindere pe platforma? La noi inca n-a ajuns moda asta. E mai manevrabil, ma gandesc. :roll:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde tuturicius » 07 Mai 2016, 00:46

Pai in primul rand iti dai seama ca direct pe puntea spate poti propti o greutate mult mult mai mare decat poti propti intr-un carlig cum sunt pe la noi. Dar la noi 'geaba faci o treaba de asta pentru ca masa maxima permisa a remorcii e foarte mica. E bine gandita treaba in Europa, daca ne-ar lasa si pe noi cu remorci grele ca peste ocean toti am fi esuati prin santuri cum patesc ei toti. Sau nu prea i-am vazut prin santuri? ... :?
Asta e cam ca cu dado, care e interzis in Europa din motive de siguranta. Dincolo de ocean am auzit ca nici un tamplar nu mai are degete :lol: De la dado set, evident! :lol:
tuturicius

Mesajde RazvanTi » 09 Mai 2016, 11:10

pai ai grija atunci sa nu ramai 33% impotent :lol:
RazvanTi

Mesajde tuturicius » 09 Mai 2016, 11:49

33 % ... 66% ... :lol: :lol: :lol:
tuturicius

Mesajde Adi Hodis » 09 Mai 2016, 21:18

lucky5strike scrie:Meserie!

Care e treaba cu truckul cu prindere pe platforma? La noi inca n-a ajuns moda asta. E mai manevrabil, ma gandesc. :roll:

Mai manevrabil ... depinde de lungimea trailerului. Cu cat e mai lung, trebuie sa faci viraje mai largi. Ca TIR-ul. Pe sosea e ok dar in teren umed, fara 4X4, la un viraj strans sau intoarcere U, sint sanse mari de patinare ... ampotmolire.
Tipul asta de trailere sint bune la volum mare de marfa incarcata.

Prinderea pe platforma ... greutatea apasa direct pe axa camionetei. E putin mai bine decat la carligul/cupla din spatele camionetei.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde RazvanTi » 10 Mai 2016, 09:32

tuturicius scrie:33 % ... 66% ... :lol: :lol: :lol:

era un banc cum ca cercetatorii au descoperit ca barbatii care beau cafeaua din pahare de plastic de unica folosinta, risca sa ramana impotenti 66 % ca se frig la degete si la limba. asa ca ai grija cu DADO ala :D
RazvanTi

Mesajde tuturicius » 10 Mai 2016, 11:07

RazvanTi scrie:era un banc cum ca cercetatorii au descoperit ca barbatii ...

Am priceput exact gluma din prima
tuturicius

Mesajde Angellily » 20 Mai 2016, 16:35

Angellily

Mesajde Angellily » 20 Mai 2016, 19:26

Angellily

Mesajde wineto77 » 21 Mai 2016, 10:26

Jos palaria...Salutam de pe meleagurile Buzoiene!
Crezi ca pokerul e un joc de noroc?...joaca la 6/49 ai mai multe sanse.Eu(din experienta)
wineto77

Mesajde Angellily » 26 Mai 2016, 09:06

Angellily

Mesajde nicus » 26 Mai 2016, 10:02

Am vrut sa scriu la un moment dat ca ai avea nevoie de Dan. Adica nu de el, ci de albina lui. :)
Acu, ce o sa faceti cu combinezoanele? :mrgreen:

La pret cum mai stati ? Spor!
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Angellily » 26 Mai 2016, 10:24

In clipul de mai sus sunt prezentati 3 roi luati de la Dan M. I-am facut o scurta vizita si cu ocazia asta o sa ma alatur carcorasilor "de bine" ai lui Dan M. Am fost profund dezamagit de ce am vazut acolo si de atitudinea lui ca "apicultor ". In primul rand nu mi-a placut faptul ca e foarte tipicar si ca are apicultura in sange.in al 2-lea rand, nu mi-a placut faptul ca se crede apicultor si se insala, l-as numii maestru in apicultura, apicultori suntem noi. Deci el sa lase titlul nostru in pace si sa is vada de titlul lui, ca apicultor nu va ajunge niciodata. In al 3-lea rand, nu mi-a placut faptul ca mi-a prezentat o locatie de stupi si nu stiu de ce, dar stupii lui pareau mai puternici decat ai mei, chiar m-a facut sa sufar putin, deci il pot acuza si de putin sadism. Inca o chestie care m-a deranjat e ca , la cererea mea, mi-a dat un roi de bk. unul de russian si o carniola, ar fi putut sa nu mi le dea, acum trebuie sa imi bat eu capul cu ele de parca nu as avea suficient de lucru. Ma rog, ar mai fi multe de spus, ce m-a deranjat cel mai tare e faptul ca e un apicultor mult mai bun decat mine si ca eu nu as putea avea niciodata rabdarea si pasiunea pe care o are el pentru albine, chiar il urasc putin pentru chestia asta.
Inca ceva ce nu pot omite e felul de cum am fost primiti de catre sotia lui, primire ardeleneasca, nu stia ce sa ne mai puna pe masa, am servit o cafea si nu stiu cum a facut-o ca in 4 ore cat am condus spre casa, nu am putut sa inchid un ochi, desii era noapte.
Deci..... , mai fratilor, io nu stiu ce vazurati voi in filme dar stiu ce vazui io. E cale lunga si anevoioasa pana acolo sus. Celor care sufera si dau din ciocofon le spun ca nu au decat sa se obijnuiasca cu durerea.
Tot respectul.
Angellily

Mesajde Angellily » 26 Mai 2016, 10:38

nicus scrie:Am vrut sa scriu la un moment dat ca ai avea nevoie de Dan. Adica nu de el, ci de albina lui. :)
Acu, ce o sa faceti cu combinezoanele? :mrgreen:

La pret cum mai stati ? Spor!

Nici albina mea nu e rea dar cu siguranta ale lui dan par a fi ceva mai blande. O sa vad dupa ce le dezvolt,
Angellily

Mesajde wineto77 » 26 Mai 2016, 10:39

Respectul dv si respectele noastre!
Acum mi-a picat fisa,dupa ce am vazut filmuletul,gata cunosc reteta succesului in apicultura...trebui' sa le dau cu fum de tigara ..nu? :lol:
Va salutam si multumim pentu timpul acordat!
Crezi ca pokerul e un joc de noroc?...joaca la 6/49 ai mai multe sanse.Eu(din experienta)
wineto77

Mesajde mellis » 26 Mai 2016, 10:51

Dorian, toata stima pentru tine si Dan. Sunteti oameni de treaba, era pacat sa nu colaborati mai mult.
Este un inceput bun si este foarte placut cand suntem surprinsi de o personalitate in le apiculturii si nu numai.
Sa va dea DUmnezeu sanatate si multe impliniri.
Multumim pentru prezenta - ne-ai adus "pohta ce-am pohtit"..
Sanatate.
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII