Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 26 Mai 2016, 10:41

feederman scrie:Bucurestenii pot fi acuzati ca poseda toate viciile si defectele lumii, dar categoric, nu si pe acela al tampeniei colective. De aceea este tare ciudata optiunea lor perversa pentru Nicusor Dan. Singura explicatie a fenomenului, ar fi o contaminare masiva, cauzata de ploile in exces, cu virusul Zica. Si institutul Cantacuzino nu are nici un leac.

avand in vedere alternativele .... optiunea ptr un candidat care nu vine din partea PSD (partidul in care presedintele este condamnat penal), un canditat la a 5-a mana (PNL) sau .... "autodesconspirat" garantat Basescu, etc .... as spune ca optiunea pentru Nicusor Dan este cea mai "feciorelnica".
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 26 Mai 2016, 11:28

de sezon
Fişiere ataşate
Citat-Bismark-638x338.png
Cristian IONITA

Mesajde teinegru64 » 26 Mai 2016, 11:32

http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde teinegru64 » 26 Mai 2016, 12:03

Ce, aveti mintea scurta ? Nu va amintiti de ispravile lui Samnatana de la Pungesti ? Astia, comunistii, ne vo
teinegru64

Mesajde teinegru64 » 26 Mai 2016, 15:03

Cum se desconspira un agent SIE.... :lol: :lol: :lol:
„Dan Condrea a fost agent SIE. Ştiu pentru că l-am întrebat şi nu mi-a răspuns nimic, deşi el îmi răspundea mereu la întrebări. Dacă nu mi-a răspuns, înseamnă că era agent SIE. În tot anturajul nostru erau ofiţeri SIE şi SRI. El şi-a dorit o înmormântare aşa cum a avut şi tatăl meu, cu fanfară militară. Sunt supărat pe Condrea Dan Alexandru, care mai trăia dacă nu divorţa. Eu nu-l lăsam singur la volan, pentru că ştiam că este vitezoman. Îmi mai dădea câte o palmă, două, dar asta nu mai contează. În cadrul Hexi Pharma, protecţia a venit de la Comisia de la Camera de Sănătate”, a declarat Laura Condrea, în faţa jurnaliştilor. :lol: :lol:
teinegru64

Mesajde ignatov andrei » 26 Mai 2016, 15:27

Cristian IONITA scrie:
Donbazil scrie:Salut!

Mai " evoluatule" da de ce nu poti tu sa ma ignori, pur si simplu?....Ce ma tot sicanezi? Vezi-ti de-ale tale si lasa-ma naibii in pace.
Profiti de faptul ca de ani de zile Mircea te-a tinut in brate si ciupesti de c*r, ba pe unu' ba pe altu'....
Stai domnule in banca ta si nu te mai lua de fiecare postare de-a mea....
...

Donbazil ... regret ca va deranjeaza interventiile mele, si mai mult regret ca va considerati sicanat, va asigur ca nu e cazul ....

Inteleg ca sunte-ti invidios ptr faptul ca nu beneficiati si dvs de "afectiunea" lui Mircea ... dar va asigur ca nu rezolvati nimic in aceasta privinta daca ponegriti pe altii (cu atat mai mult daca ma ponegriti pe mine).

In ceea ce ma priveste foarte putini oameni au "caderea" de a-mi indica unde sa stau .... dvs nu va incadrati nici pe departe in aceasta categorie .... ba mai mult, imi permit sa afirm ca dvs nu aveti nici un fel de competente de a indica cuiva unde sa stea .... stiu ca va e greu de acceptat dar a trecut demult vremea cand spusele militienilor erau luate in considerare.

Revenind la discutie .... as vrea daca nu va deranjeaza sa ne impartasiti si opiniile proprii ale dvs fata de articolele "trompetate" .... stiu ca opinii proprii nu-s taman siplu ptr oricine, dar eu de la dvs am pretentii ... chiar nu cred ca nu se poate sa nu deopasiti stadiu de trompetist.

Nu l-am vazut pe Donbazil sa spuna ca-s mai buni "aia" sau "ceilalti", referitor la zilele pe care le traim...
Am vazut la Donbazil o nemultumire fata de situatia actuala (si nu e singurul...)...

La dumneata nu vad nimic, fara suparare...
In afara de etalarea catorva "princirii", diluate ca la HEXIPHARMA...

Sa fiti iubiti amandoi!
ignatov andrei

Mesajde Cristian IONITA » 26 Mai 2016, 17:28

ignatov andrei scrie: ...

La dumneata nu vad nimic, fara suparare...
...

Nici o suparare dl Ignatov .... totusi o vizita la oftalmolog e posibil sa nu fie in zadar.
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 26 Mai 2016, 21:08

Asa cum am mai spus, nu este corect sa ne certam intre noi pentru scaunele unora. Si la propriu si la figurat! Nu trebuie sa folosim un limbaj de mahala si sa punem etichete ca anumite meserii sunt mai respectabile ori mai putin respectabile decat altele. Cu toate astea observ ca unii care locuiesc în capitala, desi se dau de dreapta si încearcă sa ne explice ca ei dau "ora exacta" în politică, uita ca bucurestenii au dat contemporaneității pe Vanghelie si pe Becali! Doi impostori băgați în politică unul pe stânga si altul pe dreapta desi au dat dovada de o incultură crasă! Iar ultimul primar, tot de stanga, l-au votat cu majoritate covarsitoare chiar daca multi din fostii lui pacienti povesteau in presa cum lua " tva-ul" fara nici o jena doar pentru a nu uita foarfecele ori pensele prin pacienti. Iar acum, în sondaje, conduce un candidat de stanga dar bine inteles ca miticii sunt declarați de dreapta. Acum unii au sa dea vina pe pensionari, ca ei sustin stanga..., ca saracia favorizeaza politica de stanga...., dar realitatea este ca pensionarii s-au rarărit vizibil si nu numai in capitala iar aici sunt totusi cele mai multe companii din tara. Deci alta este explicația......
Shrek

Mesajde Bambucha » 26 Mai 2016, 21:42

Analiza de mai sus referitoare la bucuresteni in general nu este tocmai exacta, nu ca as iubi eu peste masura orasul meu natal. Din contra!
Trecand peste faptul ca orasul e un fel de ElDorado in regiunea de sud est, unde sunt atrase tot felul de paturi in cautarea unui trai mai bun, coooorporatistul get-beget sclav in cursa sobolanului manat de idealuri marete si speranta mare in viitor realizeaza totusi ca exista undeva un sistem, care sub zodia banului si al puterii, asimileaza orice fel de marioneta care se da "reprezentata" de cetateni. Prin urmare lehamitea si dezinteresul visavis de "reprezentantii" administrativi au facut ca la suprafata scenei sa apara tot felul de scursuri din mahalale infecte!

Totusi la alegerile prezidentiale din 2014 s-a cam vazut dorinta de normalitate, civilizatie, si decenta a cetateanului de rand din Bucuresti.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Cristian IONITA » 27 Mai 2016, 10:01

Shrek scrie:Asa cum am mai spus, nu este corect sa ne certam intre noi pentru scaunele unora. Si la propriu si la figurat! Nu trebuie sa folosim un limbaj de mahala si sa punem etichete ca anumite meserii sunt mai respectabile ori mai putin respectabile decat altele. Cu toate astea observ ca unii care locuiesc în capitala, desi se dau de dreapta si încearcă sa ne explice ca ei dau "ora exacta" în politică, uita ca bucurestenii au dat contemporaneității pe Vanghelie si pe Becali! Doi impostori băgați în politică unul pe stânga si altul pe dreapta desi au dat dovada de o incultură crasă! Iar ultimul primar, tot de stanga, l-au votat cu majoritate covarsitoare chiar daca multi din fostii lui pacienti povesteau in presa cum lua " tva-ul" fara nici o jena doar pentru a nu uita foarfecele ori pensele prin pacienti. Iar acum, în sondaje, conduce un candidat de stanga dar bine inteles ca miticii sunt declarați de dreapta. Acum unii au sa dea vina pe pensionari, ca ei sustin stanga..., ca saracia favorizeaza politica de stanga...., dar realitatea este ca pensionarii s-au rarărit vizibil si nu numai in capitala iar aici sunt totusi cele mai multe companii din tara. Deci alta este explicația......

Draga Shrek-ule sper ca postul tau a vrut sa fie un pamflet si nu chiar crezi ce ai scris

De unde pana unde profesia de "militian" este "meserie"?
Bucurestenii sunt cel mai romani dintre romanii .... iar marea majoritate sunt veniti in Bucuresti .... asa ca nu-i nimic de mirare ca au mentalitati si acceptari similare cu al celor din alte zone.
Vorbesti de "doctrine" (stanga, dreapta, etc) .... in societatea romaneasca ???!!! .... cand ai facut ultima revizie?
Referitor la pensionari .... spui ca au scazut ca numar? dupa ce statistica? ... acum incep sa iasa la pensie "decreteii" ....

spui ca pensionar = saracie? ... la fel dupa ce statistica? cea in care apar si cei care lucreaza pe salariu minim? (care e mai scazut decat multe pensii).

Explicatia este simpla ... mai este de lucru (enorm) la schimbarea de mentalitate .... sa acceptam responsabilitatea pentru propria viata si mai ales sa "blama" orice forma de imoralitate .... prea multi dintre noi sunt inca dispusi sa accepte sa fie mintiti de tot felul de parveniti .... dar sa nu uitam sa privim si partea buna, azi sunt mai putini decat erau ieri ... si maine vor fi mai putini decat sunt azi.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 27 Mai 2016, 10:03

Bambucha scrie: ...

Totusi la alegerile prezidentiale din 2014 s-a cam vazut dorinta de normalitate, civilizatie, si decenta a cetateanului de rand din Bucuresti.

si nu doar din Bucuresti

zonele in care PSD-ul (mai) are trecere devin enclave ...
Cristian IONITA

Mesajde feederman » 27 Mai 2016, 11:26

Cristian IONITA scrie: .... as spune ca optiunea pentru Nicusor Dan este cea mai "feciorelnica".

Curat feciorelnica! Si arhangheliceasca, caci individul pare picat din luna.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 27 Mai 2016, 21:27

Postarea mea de mai 'nainte nu este un pamflet. Este un punct de vedere al unui provincial referitoare la politica damboviteana. Si nu am de gand sa iau parul ori să arunc găleata cu rahat pentru a convinge pe cineva ca numai eu am dreptate!
Când spui ca ies la pensie," decreteii" esti cel putin neinformat daca nu esti rău intenționat. Vârsta legală de pensionare a acestei generații este de 63-65 ani. Deci vor începe sa iasă la pensie peste fo' 14-15 ani. Atunci este posibil sa apara probleme la plata acestora desi asa cum am mai spus pensionarii, se răresc văzând cu ochii si nu citind statistici. Pe de alta parte ce vina are aceasta generatie ca s-a nascut obligat, fortat. Dar aceasta generatie a sustinut fondul de asigurari sociale din care cu onor si dumneata ai beneficiat mergand la scoala gratuit, asistență medicală gratuită pe timpul cât ai fost adolescent.
Sunt sigur ca ai un suflet bun, altfel nu te-ai fi împăcat cu albinele! Dar uneori prea multa ură răzbate din postarile dumitale mai ales când vine vorba de politisti/milițieni ori pensionari! De multe ori, ura distruge caractere.......
Si este pacat.....
Shrek

Mesajde Donbazil » 27 Mai 2016, 22:56

Salut!

Monstruleţule, eu cred ca n-au prea inteles....De ani de zile individul face doar fum si praf prin forum. Este cate-o data pus la punct de cate un moderator mai curajos, dar ....Caracter....Ce glume poti sa ai in repertoriu....Nici ura nu prea cred c-o fi la mijloc....Poate buba-capu! :lol: :lol: :lol:
Sanatate! :idea:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 28 Mai 2016, 00:24

Salut!

De pe un blog:

Adevarul neacceptat, on 25 mai, 2016 at 09:22 said:

Degeaba va obositi sa dati vina pe unul si pe altul. Singurul vinovat pentru tara in care traiesti si pentru traiul pe care il duci este nu altul dar poporul roman si tu, ca roman. Suntem o natie de spagari, ne convin aranjamentele, acceptam sa dam sacosi pentru a ne aranja si a ne facilita un job, o diploma, o operatie la doctor etc. Niciodata nu am fost un popor demn si unit, ne-am distrus singuri tara in goana dupa functii si putere si tot noi am vandut tara la straini. Suntem buni doar pentru barfa si taclale, nu facem nimic logic si organizat, ne falim in pseudo-lux dar suntem inconjurati de gunoaie. Avem femei usoare si suferim de un sindrom al megalomaniei, crezandu-ne cei mai destepti din univers. Vreau sa va spun ca meritati cu totii acest trai si aceasta tara in care traiti. Uitati-va cum dati banii la nemti pe masini, la francezi si italieni pe haine si parfumuri, ori pe mancare straina si de import in supermarket. De ce? pentru ca sunteti ultimii din europa, sunteti snobi si nimic altceva. Filozofi de mana a treia ati fost, asa veti muri. Cei mai destepti romani sunt acum in alte tari, pe functii serioase, ajutand la schimbarea lumii in bine. Voi stati si spargeti seminte in Romania si inventati povesti despre unul, altul, barfind ca tiganii. Ca altceva nu sunteti in stare sa faceti in lumea asta, pe langa faptul de a fi sclavi laudarosi. P.S. acest neam romanesc nici macar nu exista in arhive dinainte de 1800, asadar cu ce neam romanesc va tot mandriti? Haideti sa lasam orgoliul ca nu ne da de mancare si sa recunoastem. Suntem o adunatura de lichele de prin Balcani si toate scursurile care nu s-au putut descurca in occident au aterizat aici. In afara de fite, orgoliu si frustrare nu avem altceva in cap. Nici macar hartie igienica nu mai producem in tara asta dar ne dam smecheri preum ultimii sclavi in masinile nemtilor. Stiu ca este dureros, insa aceasta este adevarul despre aceasta tara care traim. Pana ce voi, coruptilor, nu va veti schimba mentalitatea, sa nu va mai plangeti ca va meritati cu varf si indesat soarta. :shock: :shock: :shock: :shock:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 29 Mai 2016, 23:40

feederman scrie:
Cristian IONITA scrie: .... as spune ca optiunea pentru Nicusor Dan este cea mai "feciorelnica".

Curat feciorelnica! Si arhangheliceasca, caci individul pare picat din luna.

Salut!

A recunoscut ca a primit " decat niste bani" , de la fundatia Soros.... :shock: :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=5ptTKMR8CBo
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE