Impresia globala este ca esti un om plin de bani daca ai albine. M-au intrebat - cate fonduri ai luat, las ca stim noi ca se fac o gramada de bani cu albinele
Va dati seama unde am ajuns?
Sa le mai spun cat scoti din buzunar si cati faci?
Sanatate.
ovidiu8403 scrie:La mine e gradina Maicii Domnului , padurea alba , secretie puternica, tempraturi 24-27 grade , ploi nu , averse razlete , floarea e intretinuta in vegetatie , fagurii albesc , caturile se umple , iar cei tari au inebunit complet , botci multe probabil doicile someaza, albina multa . Imi pare rau de colegii din sud si centru S1 si S2 la mine aici in NV mai tine cel putin 4-5 zile se pare ...
ovidiu8403 scrie:La mine e gradina Maicii Domnului , padurea alba , secretie puternica, tempraturi 24-27 grade , ploi nu , averse razlete , floarea e intretinuta in vegetatie , fagurii albesc , caturile se umple , iar cei tari au inebunit complet , botci multe probabil doicile someaza, albina multa . Imi pare rau de colegii din sud si centru S1 si S2 la mine aici in NV mai tine cel putin 4-5 zile se pare ...
Shrek scrie:ovidiu8403 scrie:La mine e gradina Maicii Domnului , padurea alba , secretie puternica, tempraturi 24-27 grade , ploi nu , averse razlete , floarea e intretinuta in vegetatie , fagurii albesc , caturile se umple , iar cei tari au inebunit complet , botci multe probabil doicile someaza, albina multa . Imi pare rau de colegii din sud si centru S1 si S2 la mine aici in NV mai tine cel putin 4-5 zile se pare ...
Si dup'aia va-ti trezit?! S-o gatat visul sau continua, ca tare frumos ii.........?
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori