Shrek scrie:Postarea mea de mai 'nainte nu este un pamflet. Este un punct de vedere al unui provincial referitoare la politica damboviteana. Si nu am de gand sa iau parul ori să arunc găleata cu rahat pentru a convinge pe cineva ca numai eu am dreptate!
Când spui ca ies la pensie," decreteii" esti cel putin neinformat daca nu esti rău intenționat. Vârsta legală de pensionare a acestei generații este de 63-65 ani. Deci vor începe sa iasă la pensie peste fo' 14-15 ani. Atunci este posibil sa apara probleme la plata acestora desi asa cum am mai spus pensionarii, se răresc văzând cu ochii si nu citind statistici. Pe de alta parte ce vina are aceasta generatie ca s-a nascut obligat, fortat. Dar aceasta generatie a sustinut fondul de asigurari sociale din care cu onor si dumneata ai beneficiat mergand la scoala gratuit, asistență medicală gratuită pe timpul cât ai fost adolescent.
Sunt sigur ca ai un suflet bun, altfel nu te-ai fi împăcat cu albinele! Dar uneori prea multa ură răzbate din postarile dumitale mai ales când vine vorba de politisti/milițieni ori pensionari! De multe ori, ura distruge caractere.......
Si este pacat.....
ei .... uite cum ne mai place sa ne auzim vorbind (de fapt sa ne citim scriind

)
spui de "politica damboviteana" si subliniezi satutu de "provincial" .... probabil ca te frustreaza ceva situatia ....
politica romaneasca se "desfasoara" la Bucuresti dar ... nu e facuta decat in mica masura de bucuresteni (chiar si acest termen este relativ greu de definit .... ) ... majoritatea politicienilor de azi sunt veniti la bucuresti.
Spui ca vezi scazand numarul de pensionari dar nu din statistici .... poate nu ar strica sa-ti revizuiesti sursele de informare .... si poate cine stie sa treci si pe la oftalmolog.
Realitatea este ca numarul de pensionari este in crestere .... si asta de vre-o 30 de ani, iar tendinta este de accelerare (speranta de viata a crescut etc) si cel mai important scade numarul contribuabilor (foarte multi pleaca din tara, se lucreaza fara acte, etc). -
Imi pui mie in carca contributiile celor care acum ies la pensie ... ai dreptate .... am beneficiat de tot ce spui mai sus ... de ce ai impresia ca as fi negat ...
nu vad de unde ai inteles ca eu vad aspectele referitoare la politisti/milițieni si pensionari "cu ura" ... te asigur ca vad si analizez aceste aspecte cu obiectivitate.
Donbazil scrie:feederman scrie:Cristian IONITA scrie: .... as spune ca optiunea pentru Nicusor Dan este cea mai "feciorelnica".
Curat feciorelnica! Si arhangheliceasca, caci individul pare picat din luna.
Salut!
A recunoscut ca a primit " decat niste bani" , de la fundatia Soros....
https://www.youtube.com/watch?v=5ptTKMR8CBo
ce te mira / distreza atat de mult?
faptul ca a "recunoscut" ? .... fara sa fie obligat, prins cu mata-n sat, etc
sau ca Soros a finantat asa ceva?