ps,.....zi daca-ti plac astia de anul asta!
cristi_vidican scrie:fii atent, că tu ești mai începător (în albine) și ... entuziasmul e mare.![]()
maidaneza de creangă, cu proxima ocazie o taie tot spre creangă, că scopul ei ultim e creanga, acolo îi place.
Mai vorbim peste 2-3 ani. (vorbim și pînă atunci)
cristian bh scrie:Iau o cafea si ma duc la aia ce-s vecini cu ai lui mausica,....la astia de acasa,coronitele sunt babane,cand ridic scandurelele se iau pe ele crescaturi din care curge mierea,......ultima rama,plina cu miere......deci anul asta ceva,ceva tot o fi.
cristi_vidican scrie:cristian bh scrie:Iau o cafea si ma duc la aia ce-s vecini cu ai lui mausica,....la astia de acasa,coronitele sunt babane,cand ridic scandurelele se iau pe ele crescaturi din care curge mierea,......ultima rama,plina cu miere......deci anul asta ceva,ceva tot o fi.
Pai vezi... In sicriu ai doar coronițe. De care n-ar trebui sa te atingi da ca au puiet.
La Mer nu prea vezi coronițe. Unde e puiet, e puiet, unde e miere... Asta vine la baiatu.
un OM scrie:Eu am scos din uzul semi-pastoralului meu orizontalii nu pentru motivul ca nu s-ar face miere, ci pentru manevrarea greoaie.
cristi_vidican scrie:fii atent, că tu ești mai începător (în albine) și ... entuziasmul e mare.![]()
maidaneza de creangă, cu proxima ocazie o taie tot spre creangă, că scopul ei ultim e creanga, acolo îi place.
Mai vorbim peste 2-3 ani. (vorbim și pînă atunci)
cristi_vidican scrie:48 de ani?
Ori 58, ori 38.
Sa fii sănătos in toti anii cati ti i-a ma rânduit Dumnezeu.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori