https://www.youtube.com/watch?v=21Z7BwLRGcg
mda ....
Din păcate românii nu au înţeles şi nu înţeleg că politicienii corupţi nu pot gestiona corect banul public. Nu există nicio justificare morală să votezi un corupt sau să stai acasă şi să nu votezi împotriva corupţilor.
delorin I scrie:Avem nevoie de solutii si nu de discutii sterile si inutile!
Absolut de acord!
P.S.
Am o experienta electorala de weekend . extrem de trista! Pur si simplu iluziile si sperantele mele ca se va schimba ceva in tara asta au esuat! Am vazut cum se schimba soarta alegerilor cu bani si cum plimbarea din poarta in poarta cu bani ziua si la 11 noaptea duce la lucruri absolut incredibile! Daca nu vom stapani hotii dovediti si pe cei nedovediti de la nivel local care nu se afla doar in PSD cum vor sa creada unii ...statul intra in colaps!
delorin I scrie:Pana una alta...decat injurii ieftine pentru unul sau altul moldovean sau craiovean sau mai stiu eu ce aberatie pseudo intelectuala, ar trebui sa cautam o solutie! Sa propunem o lege si sa adunam semanturi si nu sa asteptam asta de la un parlament corupt! Hotii demonstrati si cei cu datorii la bugetul public - a se vedea cazul Negoita de la sectorul 3- nu pot candida! Nu au ce cauta in viata publica! Simplu, pragmatic, clar!
delorin I scrie:Avem nevoie de solutii si nu de discutii sterile si inutile!
"Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele esenţiale... Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!"
Cristian IONITA scrie:Abvuzul in serviciu ramane "penal" .... banuiesc ca nu-s putini cei care incearca sa puna la loc dopul de la sampanie
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori