ovidiu8403 scrie:Ionut T , te stimez ca apicultor si ca si comerciant de Buckfast .Dar oare nu merita si carpatina noastra o sansa de viitor? te intreb eu cu familii putine pe stationar. Daca nu am cules de calitate buckastul imi strange miere din "cioate" ? sau blandetea , a mele nu sunt rele deloc , sapa oameni in spatele stupilor iar eu scutur ramele si una nu-i inteapa , cu ce sunt mai blande buckfastul? sau Buckast-ul romanesc se poate compara cu cel German de unde ai cumparat cu 100 euro matca procedee inseminare artificiala si etc? am vazut si o factura candva ...crezi ca nu ai trantori in zonele tale care nu sunt de vita nobila? Repet , stima pentru tine insa eu nu dau matcile mele asa roitoare , autohtone , cum sunt pe nimic , daca nu e cules nici buckfastu tau nu face nimic...Nu mai face atat loby unui hibrid creat de natia inlocuitorilor (nemtii care au inventat margarina si apiinvert si alte multe rahaturi) in detrimentul rasei noastre autohtone. Imi semeni cu Ursu care isi lauda "ladoiu" bio .Multumesc .
eduard.rotaru scrie:asa da...alta viata...biodiversitate=bunastare pentru albine
jonny_it scrie:eduard.rotaru scrie:asa da...alta viata...biodiversitate=bunastare pentru albine
Doar cald sa fie, flori sunt. Cateva hectare bune cu lavanda, teiul este aproape, mustar(vad ca aduc mult polen, nectar asa si asa) si dupa aia floarea soarelui + faneata si balarii
eduard.rotaru scrie:hmmm....tare as vrea sa gust o miere de lavanda produsa pe teritoriul romaniei...cea de la francezi nu prea mi-a placut

eduard.rotaru scrie:Pai ce-ai facut ma nene maaa)))....degeaba daca nu ai aratat si cate corpuri are....la ora actuala o carpatina trebuie sa stea pe minim 4 corpuri de ME
eduard.rotaru scrie:Pai ce-ai facut ma nene maaa)))....degeaba daca nu ai aratat si cate corpuri are....la ora actuala o carpatina trebuie sa stea pe minim 4 corpuri de ME
cristi_vidican scrie:eduard.rotaru scrie:Pai ce-ai facut ma nene maaa)))....degeaba daca nu ai aratat si cate corpuri are....la ora actuala o carpatina trebuie sa stea pe minim 4 corpuri de ME
Dacă carpatina e pe 4 ME, atunci Bk e pe ....?
Se știe că BK are populație cu cel puțin 1/4-1/3 mai mult decât carpatina.
jonny_it scrie:cristi_vidican scrie:eduard.rotaru scrie:Pai ce-ai facut ma nene maaa)))....degeaba daca nu ai aratat si cate corpuri are....la ora actuala o carpatina trebuie sa stea pe minim 4 corpuri de ME
Dacă carpatina e pe 4 ME, atunci Bk e pe ....?
Se știe că BK are populație cu cel puțin 1/4-1/3 mai mult decât carpatina.
Eu am inceput sa nu ma mai uit la cantitatea de albina, ma uit la cat de grele sunt caturile
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori