Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde Angellily » 27 Iun 2016, 03:55

ignatov andrei scrie:
cristi_vidican scrie:Dupa ce Dorian l-a descris pe Margarit, nimeni nu mai are curajul sa spuna ceva impotriva.

Dorian, baiat cu calitati evidente de diplomat, a reluat actiunea lui DM, dar intr-un mod cu totul diferit! Dupa ce si-a creat o retea de prieteni, apoi de adepti, l-a scos si pe DM de la naftalina (unde se retrasese "de suparare").
Acum vor urma, usor,usor, ceva "actiuni patriotice", de buni romani, actiuni care se vor materializa intr-o mica afacere!
Le urez succes!

O mica afacere? Andrei, ma jignesti, o afacere mare sau nimic, numai eu stiu cat ma straduiesc sa fac o "afacere" cu care sa fraieresc cat mai multi apicultori romani. Ca doar ai vazut ca am incercat sa vand tot felul de produse " made in peste balta"
"Actiuni patriotice"? Sunt patriot, imi iubesc si respect tara chiar daca in componenta ei mai sunt si oameni ca tine. Am facut acel clip cu yardul Romania dar se pare ca nu ai reusit sa intelegi esenta, nu incerca sa rastalmacesti ceia ce am vrut sa exprim.
Ma repet: din respect pentru apicultorii din romania. Si bineanteles pentru a aduce ceva armonie intre noi apicultorii. Stai linistit ca gestul meu nu o sa iti poata stirbii cu nimic suprematia, reputatia, personalitatea.......samd.
Nu contest faptul ca ai niste "valize" super burdusite cu informatii si cunostinte despre apicultura chiar daca uneori fabulezi. Nu sunt convins daca si in practica esti la fel, caci teoria...... cu totii ne-o putem insusii. Nu te-am vazut deschizand la intamplare 20 de familii de albine sa vedem si noi ce ai acolo. Eu am facut-o de atatea ori, si in direct cu baietii nu numai filmulete in care sa arat doar ce am mai bun.
Si.... nu, nu am calitati de diplomat, am calitatea de a ma respecta pe mine si pe cei din jur. Nu am adepti, am prieteni. Cu tot respectul recunosc ca in tertecuta mea nu detin atata teorie despre apicultura ca tine, dar, la capitolul practica, chiar daca o sa par lipsit de modestie, posibil sa fiu ceva mai in fata.
Iar faptul ca l-ai adus pe Dan Margarit in discutie, e injositor, multi au avut de invatat de la Dan.
Dan a expus cursuri de apicultura GRATUITE, cu dalta in mana , intre stupi, nu dand din ciocofon ore in sir pe hangout povesti s.f. de adormit copiii. Omul ala merita tot respectul, pentru ca ..... nu a facut altceva decat sa ofere, nu a facut " afaceri" . Daca a ajuns in topul preferintelor..... a ajuns nu pentru ca a vrut el, toti cei care il respecta l-au pus acolo. Respect.
Angellily

Mesajde peterneamt » 27 Iun 2016, 05:29

Respect ! ;)
peterneamt

Mesajde ignatov andrei » 27 Iun 2016, 07:33

tuturicius scrie:Stii cand mi s-a aprins un beculet in cap prima data? Cand ti-am spus ca am facut o treaba pe care o ziceai tu si am si tras o concluzie pe care o afirmai tu. Si mi-ai spus ca nici vorba de asa ceva. Atunci mi-am dat seama ca tu le zici, si le zici ... sa treaca orele. Omisesem sa spun ca am facut si am dres "cum ai zis tu" :roll: Ma rog, probabil ca nici aici nu ma duce mintea sa inteleg ce ai spus tu, nici ce am facut eu, nici ... nimic ...

Ori esti... cum spui ca va cred, ori chiar n-ai nicio treaba...
Bag mana in foc ca ai inteles pe dos ce am spus eu, de aia ai si omis sa spui "ca ai facut cum am zis eu"...
Ai uitat sa specifici:
- am un nas foarte fin in ceea ce priveste curvele masculine!
ignatov andrei

Mesajde Bambucha » 27 Iun 2016, 07:56

Avea Paul o semnatura... :(
"Caracterul fara inteligenta valoreaza mult dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ignatov andrei » 27 Iun 2016, 08:01

Bambucha scrie:Avea Paul o semnatura... :(
"Caracterul fara inteligenta valoreaza mult dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Ce filozof tare mai esti, coane...!!!
Uita-te la primele mele postari, si vezi acolo cum un om cu caracter a fost luat la suturi de curvele masculine de pe Stuparitul...
Tu ai impresia ca eu sunt facut de o matusa si-s de acolo de unde se mulge vaca cu patentul...?!?
Nu baiete, eu am fost aproape 40 de ani printre liderii politici, asa "ca chestie"...
ignatov andrei

Mesajde cristi_vidican » 27 Iun 2016, 08:04

Angellily scrie:. Respect.

Dorian,
Mergi inainte!
99,9999% vedem ca ai inima pentru noi.

Respect!
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Neafiliatul » 27 Iun 2016, 08:11

[quote][/quote]Nu baiete, eu am fost aproape 40 de ani printre liderii politici, asa "ca chestie"...
Se vede!!! :mrgreen:
Neafiliatul

Mesajde ignatov andrei » 27 Iun 2016, 08:31

Neafiliatul scrie:
Nu baiete, eu am fost aproape 40 de ani printre liderii politici, asa "ca chestie"...
Se vede!!! :mrgreen:

Afisarea meclei, de catre unii, "noi le stim pe astea, lasa-i pe fraieri sa-l asculte pe Ignatov", ma scarbeste!
Si nu-s putini "smecherasii astia, ba mai au si sute de lazi prin batatura...!

De ce nu participa la discutii, le e tema ca-si frang gatul si nu vor sa afle ceilalti cat de mici sunt...?!?

Aha... :idea:
Nu pot vorbi din cauza mea, acum am inteles...!!! :o
ignatov andrei

Mesajde alt stupar » 27 Iun 2016, 08:43

ignatov andrei scrie:Uita-te la primele mele postari, si vezi acolo cum un om cu caracter a fost luat la suturi de curvele masculine de pe Stuparitul...

o-le-leee... !
ca că cam asa e ! :lol: :lol: :lol:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde tuturicius » 27 Iun 2016, 14:40

Andrei, te lauzi tu cu nasul tau pentru curvele masculine dar,asculta-ma pe mine: in veac nasul tau nu il va egala pe cel al unei femei. Ele se nasc cu asta, ne catalogheaza instinctiv. Nevasta-mea te-a catalogat rapid: un frustrat. "Nu e asta ala care si-a vandut albinele?" - ba da zic io, dar a luat-o atunci intr-o alta directie. "Ok, nu a realizat mare lucru nici acolo din moment ce intr-o seara il auzeam ca a trebuit sa-si vanda din familii in primavara pentru ca ii trebuiau bani, deci, tot un frustrat, asculta la mine barbate!" Daca forumul asta ar fi format numai din femei ar rade in cor de tine de s-ar prapadi.
Acuma mai aflu ca ai fost 40 de ani si printre liderii politici :lol:
Nici eu nu sunt un tip chiar suferind de sinusita. Ii stii pe tipul din carciuma, cu un pahar de jinars in fata, care explica oricui vrea sa il asculte ce om mare a fost el la viata lui? ....
tuturicius

Mesajde ignatov andrei » 27 Iun 2016, 16:24

tuturicius scrie:Andrei, te lauzi tu cu nasul tau pentru curvele masculine dar,asculta-ma pe mine: in veac nasul tau nu il va egala pe cel al unei femei. Ele se nasc cu asta, ne catalogheaza instinctiv. Nevasta-mea te-a catalogat rapid: un frustrat. "Nu e asta ala care si-a vandut albinele?" - ba da zic io, dar a luat-o atunci intr-o alta directie. "Ok, nu a realizat mare lucru nici acolo din moment ce intr-o seara il auzeam ca a trebuit sa-si vanda din familii in primavara pentru ca ii trebuiau bani, deci, tot un frustrat, asculta la mine barbate!" Daca forumul asta ar fi format numai din femei ar rade in cor de tine de s-ar prapadi.
Acuma mai aflu ca ai fost 40 de ani si printre liderii politici :lol:
Nici eu nu sunt un tip chiar suferind de sinusita. Ii stii pe tipul din carciuma, cu un pahar de jinars in fata, care explica oricui vrea sa il asculte ce om mare a fost el la viata lui? ....

Ma abtin...
ignatov andrei

Mesajde mircea » 27 Iun 2016, 22:10

Gata fratilor ! Mai luati o pauza ...
Face romanasul nostru din Canada un gest frumos (bravo lui !) si gata carcotasii apar .
Vezi bre Doriane...nu era mai bine sa arborezi steagul Germaniei ? :lol:

Te salut Andrei....te salut Doriane !
La fel si pe tine Decebal !
Hai sa fim sanatosi !

PS . Doriane...faina treaba ai facut cu mica Romanie apicola din Canada.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Ioan Guist » 27 Iun 2016, 22:13

Te salut Sefu !
Zi cum facem cu lazile alea??Sunt gata? Ai bagat culoare?? Pot fi nitel mai bogate decat Lada cu nr 1?? Zic si eu ca tzaranu' asa.

Sa ma scuze Domnul Andrei Ignatov de indrazneala de a-ti trimite o vorba , acilea pe pagina Domniei Sale.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde XXL » 28 Iun 2016, 12:08

...un moderator ar trebui sa faca curat pe aici
sigur domnul Ignatov Andrei nu a dorit sa jigneasca pe nimeni
probabil a mancat ceva stricat sau a schimbat tratamentul :shock:
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde Molluc » 28 Iun 2016, 14:50

[quote="XXL"]...un moderator ar trebui sa faca curat pe aici
sigur domnul Ignatov Andrei nu a dorit sa jigneasca pe nimeni.

Va salut pe toti, mi drag de toti , ma doare pt. toti.
Hai sa fim oameni .
Cu respect.
Lucian, Cluj-Napoca.
Molluc

Mesajde Mircea_63 » 28 Iun 2016, 14:59

D-l Ignatov are libertatea de a manca orice doreste, iar pagina este PERSONALA. O administreaza cum doreste sau crede de cuviinta prin simpla solicitare, asemeni tuturor userilor ce au pagini personale.
Nu este corect sa atentezi la libertatile nimanui.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?