normal ca e o insulta , ca se numeste furt. Furtul e o insulta . pai te fura cu 4 lei la kgCloscutz scrie:Da aia cu 6 si 6,5 chiar se asteapta sa le dam ceva? Eu cred ca e o insulta sa arunci un pret ca asta mai ales in conditiile de anul acesta! Baietii erau cazuti pe ganduri cand l-au auzit ...apoi regretau ca nu i-au urat ceva de adio!
nu e adevarat . e o lupta . angrosistu cu cat reuseste sa tina pretu mic cu atat ii iese lui mai mult , si la apicultori lafel.Mircea_63 scrie:Pana una alta, eu n-as zice ca ma fura angrosistul. La randul lui e legat si el de pretul pietii internationale.
Vrei sa faci ceva concret, chiar daca pare marunt? Cumpara doar produse romanesti. Constientizeaza ca si stuparul chinez e concurentul tau. Sunt convins ca procesatorul chiar daca nu imi este prieten, nici dusman nu imi este. Daca e chiar asa afacere sa fii procesator, se vor inmulti cum s-au inmultit si stuparii.
Caut asociati...
pa cat facem pariu ca ajungem ca in Somalia?:)))asd2 scrie:Pe cat facem pariu ca in max 5 ani ajungem toti muncitori la corporatie? Toti nu numai apicultorii.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 49 vizitatori