bostina constantin scrie:ma numesc constantin bostina,sunt nascut in 15 3 1956.casatorit un fiu Adi ,nora Eliza doi nepoti ,georgian 10 ani andrei 2 ani si Lili sotia,[s-o tie
!!!!Domnu sanatoasa],si pe voi la fel !! o sa cinstesc un pahar de bere sau vin sau tuica si cu voi !!hai NOROC SI LA MULTI ANI!!!!!! si mai ales cu lucian , ca am multe de vorbit cu el pt ca avem multe in comun.ajutor!!nu stiu sa scriu mesaje!!ATENTIE !! AM SA VA SPUN MULTE [am trei stupi
] LA MULTI ANI SI CRACIUN FERICIT!!!voua si celor dragi voua,va ibraciseaza, lili si costica din buzau.
dorindafi scrie::mrgreen: multzi copii sa-tzi dea domnu shi sa fie sanatoshi
ca stupii ai timp sa-i inmultzeshti
jimm scrie:Sa traiesti nea' Costica...Craciun fericit! din Candesti Dambovita?!
Daca da, cand iti bag o vizita la stupina? Sa nu zici nu!
proapis13 scrie:Bine-ai venit in marea familie a apicultorilor,nea Costica,
si pana-ti aduci aminte de ce ajutor ai nevie Craciun fericit
alaturi de cei dragi si cinsteste o stacana de vin in cinstea noastra
salve![]()
doruuu scrie:Craciun Fericit si daca tot ceri ajutor ... te ajutam si noi cu un pahar de vin , tuica , bere ... ce o fi...
Adi Hodis scrie:bostina constantin scrie:ma numesc constantin bostina,sunt nascut in 15 3 1956.casatorit un fiu Adi ,nora Eliza doi nepoti ,georgian 10 ani andrei 2 ani si Lili sotia,[s-o tie
!!!!Domnu sanatoasa],si pe voi la fel !! o sa cinstesc un pahar de bere sau vin sau tuica si cu voi !!hai NOROC SI LA MULTI ANI!!!!!! si mai ales cu lucian , ca am multe de vorbit cu el pt ca avem multe in comun.ajutor!!nu stiu sa scriu mesaje!!ATENTIE !! AM SA VA SPUN MULTE [am trei stupi
] LA MULTI ANI SI CRACIUN FERICIT!!!voua si celor dragi voua,va ibraciseaza, lili si costica din buzau.
![]()
Pai noi cu ce sa te ajutam ??? ... ai uitat sa spui, ca mesaje deja scrii ... vezi ca stii !!!
Las ca spui maine cand o fi mai putin vin urcat la " etaj ".![]()
Pana atunci ... sa va fie de bine !.
bostina constantin scrie:...
adi eu am mai scris un mesaj pt tine si la final pt familia ta,si nu a aparut ,eu nu am internet aici latara' am o chestie care se baga in niste cabluri GATA!!daca nu am reusit sa -ti trimit primul mesaj[atentie a fost primul raspuns a-l meu dat unui apicultor ]scriam acolo ..ca nu doresc sa-ti scutur scamele de pe gulerul hainei tale ,doream sa-ti spun o constatare de a mea de forumist [atentie nu era vorba la cat se pricepe adi la albine]vreau sa te informez ca-ti monitorizez comentarile tale de circa 2 ani ,pt mine [imi pare rau ca am varsta asta 55 ani] si esti MARE,ADI ,SARBATORI FERICITE ,TIE SI FAMILIEI TALE!!! CA MERITATI!!
ves.lucian.zabrani scrie:Craciun Fericit , Constantine !!! si un An Nou Fericit !!!
sa fi sanatos si bucuros !!! sanatate maxima intregii familii !!!
bostina constantin scrie:te salut din nou Adi,
apropo -daca etajul este mobilat bine,ce se poate intampla??![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori