Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 14 Iul 2016, 15:20

Salut!

In timp ce unii ne musca de c*r, noi politistii, ne facem datoria!....Da! Spun NOI, pentru ca si rezervistii continua sa serveasca PATRIA!....Nu am jurat pentru un guvern sau altul, pentru un presedinte sau altul, AM JURAT PENTRU TARA!!! Poate asta pentru unii nu inseamna nimic, dar.....Asta-i problema lor....
Fişiere ataşate
004.jpg
Donbazil

Mesajde Donbazil » 14 Iul 2016, 15:39

Salut!

Poate in urma cu cateva zile, ati vazut un filmuletz cu un hot care a furat dintr-o curte o bicicleta....A fost Prins!....Felicitari colegilor de la sectia 4 Timisoara... :idea: :idea: :idea:

Bicicletele s-au intors acasa!!!
Printr-o actiune impecabil organizata de catre politistii Sectiei 4 Politie Timisoara, intr-un timp record de doar doua zile am reusit sa recuperam bicicletele furate.
Un sfat pentru toti proprietarii de biciclete: pozati-va bicicleta din cat mai multe unghiuri cu detalii precum schimbatoare, ghidon, sa etc precum si seria inscriptionata pe aceasta; va va fi extrem de usor sa dovediti ca bicicleta oferita spre vanzare este proprietatea voastra !!! Daca sunteti victima unui furt, sunati imediat la 112, colaborati cu organele de politie si mediatizati cat mai mult detalii privind bicicletele furate.
Vrem sa multumim celor care, prin faptul ca inca mai cred in onestitate, incearca sa impiedice vanzarea de biciclete furate precum si tuturor politistilor care s-au implicat in solutionarea acestui caz si care au dat dovada de profesionalism si operativitate ireprosabila.
Aviz hotilor de biciclete: comunitatea ciclista este extrem de unita, cazul nostru fiind o dovada ca este greu sa vinzi biciclete furate fara ca ciclistii sa semnaleze imediat acest lucru.
Multumim Vilisca Ioan si Ciocanaru Florin
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 14 Iul 2016, 15:53

Donbazil scrie: ....
Printr-o actiune impecabil organizata de catre politistii Sectiei 4 Politie Timisoara, intr-un timp record de doar doua zile am reusit sa recuperam bicicletele furate.
....

o adevarata performanta .... sa fie prins in "numai" 2 zile hotul gata filmat ... cu adevarat de apreciat

ca in tagma asta a "servitorilor de patrie" inteligenta nu e taman punctul forte stiam deja .... nu prea inteleg de ce insista sa fie subliniat faptul ca ridicolul nu e deloc rar intalnit.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 14 Iul 2016, 17:24

Asta cu bicicletele este..... subtire rău! Ma gândesc cum o fi fost inima în polițistul care a fost împuscat de "vampiru", tâlharul de la banca din Bistrița? O fi avut rate la banca pagubita? Auzi la el, sa încaseze un glonț de la unu' care a jefuit o banca, da' banca care ne jefuieste pe noi in fiecare zi ce ar merita (scuzați cacofonia)?
Lăsând gluma la o parte, oare câți dintre noi am fi dispusi sa ne riscam viața in locul acelui politist? Si pentru ce?
Shrek

Mesajde a_costy » 14 Iul 2016, 20:19

Donbazil scrie:Salut!

Poate in urma cu cateva zile, ati vazut un filmuletz cu un hot care a furat dintr-o curte o bicicleta....A fost Prins!....Felicitari colegilor de la sectia 4 Timisoara... :idea: :idea: :idea:

Un sfat pentru toti proprietarii de biciclete: pozati-va bicicleta din cat mai multe unghiuri cu detalii precum schimbatoare, ghidon, sa etc precum si seria inscriptionata pe aceasta; va va fi extrem de usor sa dovediti ca bicicleta oferita spre vanzare este proprietatea voastra !!! Daca sunteti victima unui furt, sunati imediat la 112, colaborati cu organele de politie si mediatizati cat mai mult detalii privind bicicletele furate.
Vrem sa multumim celor care, prin faptul ca inca mai cred in onestitate, incearca sa impiedice vanzarea de biciclete furate precum si tuturor politistilor care s-au implicat in solutionarea acestui caz si care au dat dovada de profesionalism si operativitate ireprosabila.
Aviz hotilor de biciclete: comunitatea ciclista este extrem de unita, cazul nostru fiind o dovada ca este greu sa vinzi biciclete furate fara ca ciclistii sa semnaleze imediat acest lucru.

Eu credam ca in Timis nu se fura biciclete, pe motiv ca toata lumea are bitigla.
a_costy

Mesajde teinegru64 » 15 Iul 2016, 12:20

http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Donbazil » 15 Iul 2016, 22:36

a_costy scrie:
Donbazil scrie:Salut!

Eu credam ca in Timis nu se fura biciclete, pe motiv ca toata lumea are bitigla.

Salut!

Chiar daca are biţiglă, hotul tot fura pe-a altuia ca s-o vanda ca foamea-i mare....
Primaria a introdus si biciclete utilitare care se pot lua din diferite statii si dupa utilizare se restituie, deci oamenii au cu ce circula, dar hotul ce sa faca si el, isi face meseria.....Iar "slujbasul Cetatii si purtatorul de sabie " - Romani 13/4...Isi face si el datoria si-l prinde...

Din pacate unii ****** nu pot pricepe cum de le-a trebuit politistilor doua zile sa-l prinda, - ca dupa mintea lor tampita - Timisoara-i asa, un satuc sa se cunoasca fiecare cu fiecare si sa se stie imediat cine-i individul filmat....Plina-i lumea asta de ****** si din pacate unii se mai dau si mari....Scule!...Fac ce fac si tot musca de c*r - si au un apetit deosebit pentru politisti....

Sanatate!

P.S. Pentru Shrek: Dragul meu coleg, misiunile-s misiuni....Stii cand pleci si unde pleci dar nu stii niciodata cand vii si daca mai vii...In intreaga mea activitate de 29 de ani la M.I. am fost si lovit cu pietre si cu pari si taiat cu cutitul si cu ciob de sticla sparta si calcat cu masina, dar meseria asta mi-a placut, asa ca mi-am asumat si riscurile si Multam Domnului c-am rezistat .Am avut foarte multi colegi care nu mai sunt printre noi datorita serviciului si riscurilor de zi-cu-zi si la tot pasul...De asta m-am si impotrivit ca fata mea sa se faca politista, dar nu m-a ascultat....
Salut!
Donbazil

Mesajde teinegru64 » 29 Iul 2016, 11:36

teinegru64

Mesajde Donbazil » 30 Iul 2016, 22:46

Salut!

Dar ALT POLITIST!:....

Politisti.ro a distribuit un link.
8 ore ·

Operaţiune dramatică de salvare. Copil salvat de la înec de un polițist aflat în patrulare
Vezi jurnalul de știri pe Antena Play: http://goo.gl/QchGDs Operaţiune dramatică de…
YOUTU.BE
Îmi place
Îmi place
Ador
Haha
Uau!
Tristeţe
Furie
ComenteazăDistribuie
Cele mai bune comentarii
146146
22 distribuiri
Comentarii
Magu Vasile

Scrie un comentariu...

Paul Andrei Dan
Paul Andrei Dan Ce nenorocit șpăgar... Cum si-a permis asa ceva... Sa fie cercetat... Sa ii facă cineva o plângere... Abuuuz
Îmi place · Răspunde · 6 ore · Editat
Bogdan Sincu
Bogdan Sincu Oare avea ,,cascheta-n cap ? " :))
Donbazil

Mesajde teinegru64 » 31 Iul 2016, 07:36

teinegru64

Mesajde Cristian IONITA » 01 Aug 2016, 16:16

teinegru64 scrie:http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/meseria-e-sa-ti-apar-curul-nu-ti-l-pup-politistul-ajuns-celebru-romania-noapte-avertisment-viral-1_579c7dec5ab6550cb8550fb7/index.html

tiganul ramane tigan chiar si-n uniforma statului
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 08 Aug 2016, 22:00

Salut!

Ruşii nu au nici DNA, nici ANI, nici DIICOT, nici alte mii de instituţii şi organisme care să lupte cu corupţia, aşa cum are România.
În schimb ruşii îl au pe Raşid Gumarovici Nurgaliev (vezi fotografia), general-colonel, ministrul Poliţiei şi al Afacerilor Interne, fost KGB-ist.
Recent, din ordinul lui Nurgaliev, toţi cei 1,4 milioane de poliţişti ruşi în frunte cu cei 340 de generali au trecut prin Comisia Specială de Reatestare Profesională care i-au verificat şi la măsele şi la portofele. Cu alte cuvinte, le-au fost controlate cunoştinţele profesionale, dar şi averile. Poliţistul care nu a fost în măsură să-şi justifice averea a rămas fără ea, considerându-se că a fost furată, iar el a luat drumul coloniilor de muncă de pe lângă Cercul Polar. Scurt.
Printre cei respinşi la examenul de reatestare pe posturi s-au aflat şi 21 de generali ruşi de poliţie.

În cele din urmă, din 1,4 milioane de poliţişti ruşi, au mai rămas 800000 ( opt sute de mii). “Puţini, dar buni!” a remarcat mulţumit ministrul Nurgaliev.
Comisiile de reexaminare au descoperit poliţişti ruşi posesori de cinci sau şase case, posesori de magazine, restaurante sau chiar hoteluri. Unii dintre ei erau chiar patroni de mici bănci.
Rashid Nurgaliev, un general extrem de respectat şi iubit de ruşi, cunoscut pentru sobrietatea şi viaţa lui austeră, a examinat listele cu respectivii ofiţeri şi a întrebat mirat: “Dar pentru ce mai stăteau ăştia aici în Poliţie dacă ei milionari? Cine-i ţinea pe aceşti indivizi în funcţii? Şi ce rezultate aveau aceşti veritabili oligarhi ca simpli sergenţi de poliţie? Probabil că aveau nişte rezultate fenomenale şi erau dedicaţi cu trup şi suflet muncii de poliţie dacă, putrezi de bogaţi fiind, ei patrulau noaptea pe străzi ca să prindă hoţii! Vreau să văd rezultatele muncii lor!”
Ministrul Nurgaliev nu a avut ce vedea, pentru că rezultatele cu pricina nu existau. Ca atare au zburat din posturi şi cei care îi toleraseră în funcţii pe primii.

Nu ar fi rău ca exemplul ruşilor să fie preluat urgent şi de Ministerul Român de Interne, dar şi de alte ministere din România.

http://meritocratia.ro/2013/07/asa-arat ... -in-rusia/
Donbazil

Mesajde Donbazil » 08 Aug 2016, 22:16

Salut!

De pe facebook:

Politistii au umor
9 Mai ·
Polițistul zilei este colegul nostru, agent de poliție CICU MARIAN, din cadrul Postului de Poliție Milcoiu, I.P.J. Vâlcea. Azi, în comuna Budești, din Jud. Vâlcea, apele unui pârâu au ieșit din matcă, revărsându-se cu furie peste mai multe gospodării. Mai multe posturi de poliție învecinate au fost alertate, iar la fața locului a ajuns de urgență și colegul nostru odată cu ceilalți colegi. Agentul de poliție a observat că drumul de acces era blocat de apele revărsate, iar mai mulți cetățeni strigau cu privire la faptul că un copil se află blocat într-o casă. Marian nu a stat pe gânduri nici măcar un moment și a intrat îmbrăcat în uniformă în apele reci și furioase, apa trecându-i acestuia de arma pe care o avea asupra lui. Cu această ocazie a identificat în una din camerele casei un minor în vârstă de 11 ani care țipa speriat după ajutor. Având în vedere nivelul crescut al apei, colegul nostru a spart geamul ferestrei camerei în care se afla minorul cu pistolul, a tras minorul din cameră pe fereastră și a reușit să îl ducă în siguranță la autoturismul de poliție. Tot cu ocazia acestei intervenții, agentul de poliție, a reușit identificarea a încă doi bătrâni pe care a reușit să îi salveze cu ajutorul oamenilor. Marian este un polițist tânăr, promoția 2012 a Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina și s-a remarcat în mai multe rânduri cu ocazia desfășurării activităților, fiind un polițist foarte apreciat în comunitate. Autoturismul personal al colegului nostru a fost inundat în totalitate odată cu alte autoturisme. Astfel de colegi ne fac să fim mândri, despre ei vă vom povesti mereu cu mândrie aici. Ei formează majoritatea polițiștilor. Marian sperăm să citească cine trebuie, știm că despre asta s-a postat și pe pagina de facebook a Poliției Române. Noi nu putem decât să te felicităm din toată inima! (Y) :)
Donbazil

Mesajde Donbazil » 09 Aug 2016, 00:41

Salut!

Există și polițiști cinstiți: în această dimineață, la Arad un agent de poliție a refuzat o mită de 1.600 de lei.
Agentul de poliţie de la Postul de Poliţie Vladimirescu a amendat un şofer albanez căruia i-a suspendat şi permisul. Albanezul se deplasa cu un autoturism marca BMW, împreună cu concubina sa, o femeie din Galaţi. El a efectuat o depăşire pe linia continuă şi a fost oprit de agentul de poliţie care i-a aplicat albanezului o amendă, i-a suspendat permisul de conducere și i-a eliberat o dovadă cu care avea dreptul de a conduce încă 15 zile. Numai că, concubina nu a vrut să-și lase iubitul fără permis de conducere și i-a oferit agentului de poliţie 1.600 de lei ca să anuleze totul, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.
Poliţistul a anunțat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Arad care, sub coordonarea procurorului Pavel Palcu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a organizat flagrantul. Astfel femeia a fost prinsă chiar în momentul în care înmâna cei 1.600 de lei poliţistului. Ea și-a recunoscut fapta și a spus că regretă că a recurs la acest gest, dar era disperată. Concubina albanezului este cercetată în stare de libertate pentru dare de mită.

http://www.ziuadevest.ro/eveniment/6361 ... fuzat-mita
Donbazil

Mesajde adisor8 » 09 Aug 2016, 20:47

Dupa ce am citit acest articol m-am intrebat de ce statul roman sa mai plateasca o gramada de bani pentru SRI, SIE si alte institutii (vanzatorii de tara din parlament) daca din 89 pana azi nu au aparat interesele ROMANIEI.... Iata si articolul..

Marţi, 9 august 2016 17:18 | Scris de Razvan SAVALIUC
Binomul DNA – SRI nu ar fi putut sa supravietuiasca fara o puternica sustinere externa. Si aceasta intrucat in Romania, in pofida propagandei mincinoase care se face acestor institutii de forta, acestea nu sunt iubite de romani. Ba chiar sunt asimilate de multi mafiei care a protejat coruptia din regimul Traian Basescu. As spune ca aceste institutii de forta ar fi fost spulberate demult de fostele guvernari, daca nu isi bagau coada marile ambasade.

Laura Kovesi si Florian Coldea, vremelnici stapani ai celor doua institutii de forta, umflati in pene ca mari capacitati profesionale si prezentati ca personaje “de temut”, in pofida rezultatelor manageriale jalnice, au fost vopsiti in adevaratele lor culori in momentul cand au acceptat sa primeasca decoratii si diplome de la marile ambasade, unde se duc disciplinati si incolonati ori de cate ori sunt chemati. Ce fapte deosebite au facut acestia in slujba unor state straine, ca sa fie decorati cu distinctii care se acorda doar pentru servicii in slujba statelor respective?!? Raspunsul il intuiti cu totii... La cati bani au fost pompati in fundul institutiilor conduse de aceste doua personaje indoielnice, Romania arata ca un stat incapabil sa opreasca jaful programat al resurselor sale naturale si financiare.

Iata doar o mica parte din imaginea sumbra a dezastrului national, pe care Binomul pare incapabil sa il previna:

-padurile sunt defrisate barbar pentru austrieci, fara nicio opreliste chiar daca aceasta a generat schimbarea dramatica a climei Romaniei;

-petrolul romanesc e pe mana austriecilor;

-zecile de miliarde de euro alocate pentru autostrazi au fost date marilor multinationale, fara sa primim in schimb decat cateva tronsoane ametite si imprastiate;

-am fost fortati sa dam lege pentru vanzarea terenurilor catre straini si s-a ajuns ca suprafete uriase de teren sa nu mai fie ale noastre;

-suntem fortati sa contractam fara a avea nevoie credite de zeci de miliarde de euro de la FMI in schimbul carora ni se impun conditii umilitoare de a nu investi in nimic si de mentinere a salariului minim la 200 euro;

-in afaceri precum Microsoft sau jaful de la ANRP, banii au ramas la mituitori si combinatori, in timp ce beneficiarii reali ai tunurilor au ramas cu beneficiul fraudelor si nu sunt deranjati;

-cum se face ca marii beneficiari ai fraudelor de la ANRP isi vand imediat despagubirile primite unor fonduri de investitii straine, care in scurt timp vor pune mana pe circa 6% din suprafata agricola a Romaniei?

-cum a fost posibil ca 7,4 milioane de romani sa voteze pentru demiterea lui Basescu si acesta sa ramana in functie, fara ca vreo mare putere sa intervina public sa apere “democratia” din Romania?

-cum au fost fortate partidele politice sa intre in carantina, cu toti sefii de structuri captusiti cu dosare penale, pentru ca sa ni se impuna un presedinte “autist” si un guvern “tehnocrat” impus din afara si care nu face nimic romanesc?

-cum au ajuns institutiile cheie ale statului sa fie impanzite numai de oameni instruiti la cursuri pompoase prin strainatate si care ca un facut nu apara interesul national, ci afacerile multinationalelor?

-de ce Romaniei i s-a blocat accesul la fondurile europene?

Imi pare rau sa o spun, dar marii nostri aliati din UE si SUA, care ne monitorizeaza in rapoarte anuale, si ne dau note si indicatii, nu au avut niciodata vreo iesire publica de genul: romanilor, voi sunteti asa saraci incat aveti zeci de miliarde sa le dati an de an la tot felul de multinationale; cum puteti incheia contracte atat de paguboase, care va impiedica sa va dezvoltati? DNA a fost aplaudata ca aresteaza politicieni si niciodata acuzata ca nu investigheaza afacerile cu multinationale! Asta arata ca aliatii nostri nu sunt cinstiti! Faptul ca cei care ne monitorizeaza se fac ca nu vad ca avutia Romaniei se duce incorect catre multinationalele lor, dar ne taxeaza pe toate prostiile, criticand pana la distrugere institutiile cheie ale democratiei: partidele politice si Parlamentul, este semnul ca Romania este o colonie, care in schimbul “favorului” de a fi primita in UE, NATO si alte organisme, trebuie sa accepte sa nu se dezvolte, sa stea la nivel de tara de consum, si sa isi externalizeze resursele si capitalul.

Unde este DNA si SRI in fata acestor jafuri nationale de mega-anvergura, pe care orice roman le vede si le simte in rau pe pielea lui? Face coada la diplome si decoratii la ambasade?

Nu vi se pare ca in loc sa curme jaful national programat, Binomul loveste in tot ce este romanesc: Parlamentul, puterea judecatoreasca, mediul de afaceri intern, presa, partide politice? Exponenti de vaza ai societatii publice romanesti sunt ascultati, denigrati si plimbati cu catuse pentru te miri ce fapte marunte, sub acuzatii trase de par, in timp ce marile jafuri – cele care ne impiedica sa ne dezvoltam – sunt ocolite prin neinvestigare si musamalizare?

Pentru salvarea aparentelor, mai sunt date exemple de “tapi ispasitori”, care au slujit regimul, arestati, care nu inteleg ce li se intampla. De ce alde Bica, Georgescu si altii ca ei, au fost arestati cand ei au fost soldati disciplinati? E simpul: lumea trebuie sa creada ca marile jafuri din Romania au fost opera unor functionari inalti, care s-au intovarasit cu interlopi, sa dea tunuri. In realitate, dosarele penale facute pe aceste zone au o lipsa majora. Nu cauta sa dea de urma banilor, care au ajuns in buzunarele strainilor, la marile companii multinationale, pe linia unor afaceri guvernamentale tipice statelor colonialiste. Banii furati nu se recupereaza aici! Lumea trebuie sa creada ca de vina sunt cativa corupti, nicidecum aliatii care profida de marile tradari nationale.Pentru noi aceste cazuri sunt de “mare coruptie”, pentru aliati sunt afaceri guvernamentale! Asta e diferenta dintre colonizati si colonialisti!

Cheia politicii antiromanesti poate fi sintetizata fidel in dezvaluirea fostului premier Victor Ponta, care a afirmat ca in timp ce conducea Guvernul i s-a transmis ca daca va incerca sa construiasca autostrada Sibiu - Ramnicu Valcea va fi arestat. Sa ne amintim ca Ponta a mai fost strans cu usa si sub amenintarea taierii finantarilor Romaniei, de catre fostul presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, care l-a obligat sa semneze “cele 11 porunci”, printre care cea ca nu va schimba sefii DNA.

Am intrat in NATO si UE, dar in genunchi si obligati sa ne dam resursele naturale si pamanturile strainilor. Evident, principala vina o au conducatorii nostri tradatori, care au permis sa fim tratati si vanduti la o asemenea maniera.

P.S. - Oare Presedintele Turciei, Recep Erdogan, cand a luat decizia arestarii masive a mii de militari, ofiteri de informatii, magistrati, si inalti functionari (cu totii instruiti in strainatate) nu a avut in vedere ca acestia nu mai serveau interesele Turciei? Nu sunt de acord cu masurile dictatoriale, nedemocratice aplicate barbar de Erdogan. Dar daca a considerat Erdogan ca doar asa putea scapa de tradatorii Turciei?
adisor8

Mesajde Shrek » 09 Aug 2016, 22:23

Citind postarea eram convins ca esti fan basescu. Pentru a nu gresi, am recitit articolul si comentariul din subsol. Am ajuns la concluzia ca nu esti decat u simplu nostalgic amintind de epoca in care unii, manipulați grosolan de "lideri de sindicat" (de fapt fosti presedinti ai BOB pe uzina), scandau "nu ne vindem tara si afara cu străinii din tara"! Apoi au dat-o gratis.... celorlalți! Cu toate astea, nu ma asteptam la o astfel de atitudine la unul din Brasov, oras in care au aparut zorii luptei anticomuniste. Desi in '87 se vorbea in soaptă despre aceasta întâmplare unii considerau Brașovul, Gdansk din Romania! Asa repede ati uitat?
Revenind la paralela care o faci cu Erdogan, încearcă sa iti imaginezi cum ar fi fost Romania daca Ponta ar fi castigat presedintia si, in numele luptei antibasiste , ar fi subordonat sistemul de justiție?
As putea sa pariez ca toata aceasta mascarada din Turcia cu "lovitura de stat" este mana rusilor! Ei nu fac decât sa isi consolideze influenta la Marea Neagra in perspectiva exploatării zacamintelor uriase de hidrocarburi.
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE