Mishu05 scrie:Vreo sansa sa ajunga la 11-12 lei in urmatoarele 6 luni? Ce estimati?
Nu cred! Deși mi-aș dori.
Atâta timp când China vine ușor cu multă marfă în UE, nicio șansă să poată pleca prea scumpă din România.
Mishu05 scrie:Vreo sansa sa ajunga la 11-12 lei in urmatoarele 6 luni? Ce estimati?
Hunbee scrie:E asa tipic. Adica altii in situatia noastra se coalizeaza ca si grup de producatori si fac scandal pt interzicere importuri.
Ce face romanu? Se milogeste si se ca..a pe el sa primeasca acolo 15 lei. Sa ia si el saracu niste bani gratis.
Popor impotent si milog suntem.
Catalin Rotaru scrie:Trebuie sa facem o conventie intre apicultori( verbala) si sa nu vindem sub un anumit pret. Cozi de topor se gasesc ,dar noi trebuie sa ne tinem cuvantul.
cucubau scrie:Catalin Rotaru scrie:Trebuie sa facem o conventie intre apicultori( verbala) si sa nu vindem sub un anumit pret. Cozi de topor se gasesc ,dar noi trebuie sa ne tinem cuvantul.
De la vorba pana la fapta este cale lunga . Ar exista varianta boicotarii unui procesator de talie mare capabil sa influenteze piata .
Sa zicem ca lui X i se refuza vanzarea de miere de catre producatori sub un anumit pret.
Daca producatorul este la ananghie si este nevoit sa vanda , poate s-o faca ori carui procesator cu exceptia lui X.
Ce ziceti ar iesii ceva , ar fi oare sanse de coalizare pentru a ridica pretul?
cucubau scrie:Pot sa vand cui imi convine. Nu exista nici o lege care sa conditioneze vanzarea spre anumiti procesatori. Atat cat piata este libera nu vad ce lege as incalca daca refuz sa-i vand lui X.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori