Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 12 Sep 2016, 23:10

Salut!

Politia Romana - www.politiaromana.ro
7 ore ·
FELICITĂRI CELOR ADMIȘI LA ȘCOLILE DE POLIȚIE
838 de candidați (527 de băieți și 311 fete) au fost admişi la Școlile de #Poliție, în urma concursului desfășurat săptămâna trecută.
Aceștia se vor prezenta la școli, până pe 1 octombrie.
Le dorim succes în primii pași spre cariera de polițist!

Politia Romana - www.politiaromana.ro
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 13 Sep 2016, 09:14

Donbazil scrie:Salut!

Politia Romana - http://www.politiaromana.ro
7 ore ·
FELICITĂRI CELOR ADMIȘI LA ȘCOLILE DE POLIȚIE
838 de candidați (527 de băieți și 311 fete) au fost admişi la Școlile de #Poliție, în urma concursului desfășurat săptămâna trecută.
Aceștia se vor prezenta la școli, până pe 1 octombrie.
Le dorim succes în primii pași spre cariera de polițist!

Politia Romana - http://www.politiaromana.ro

oau .... asta da sistem .... in nici o luna ies gata politisti :D
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 13 Sep 2016, 09:32

apropo de "calitatea" profesorilor din "sistem"

http://www.nationalisti.ro/2016/09/copi ... e-plagiat/

ce fata de borfas imbuibat are respectivu' ..... :lol:
Cristian IONITA

Mesajde Ioan Guist » 13 Sep 2016, 13:21

Dar ce nume predestinat are domnul.Caci nici nu stiu... e cu fata sau cu spatele in foto.
Auzi , domnul profesor si organ responsabil cu aplicarea este ... ta ta ta ... Tupulan Marin.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Cristian IONITA » 14 Sep 2016, 16:52

am vazut marele scandal monden cu fata lui Cristi Boureanu care pe mnotive de pubertate a pus pe jar si politia romana

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-in ... e-15565826

nu pot sa nu remarc faptul ca politistii nu prea au invata nimic din nefericita situatie cand un cetatean recalcitrant a trecut cu masina peste un agen de politie

in filmare se vede cum 2-3 slujitori de patrie stau intentionat in fata masinii lui Bourean ....
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 15 Sep 2016, 10:35

hi hi hi
Fişiere ataşate
14369915_1097078930347343_2987033781264577051_n.jpg
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 15 Sep 2016, 22:00

Te mananca! Stiu ca te mananca! Hai ca te mananca!
Pana te gandesti pe unde te mai mananca explica-ne cat de corupti au fost inginerii care au falsificat testele la Volkswagen. Daca si acolo gasesti ca de vina a fost politia......!!!!
csaa

Mesajde Donbazil » 16 Sep 2016, 23:31

Salut!

Continuă bătaia de joc la adresa militarilor şi poliţiştilor, cărora li s-au mărit salariile doar pe hârtie, însă în buzunar nu s-a produs vreo modificare. Mai mult decât atât, unii poliţişti spun că au primit mai puţini bani faţă de lunile anterioare! Oamenii legii au reacţionat vehement şi arată cu degetul spre marile sindicate, care nu le-au apărat drepturile aşa cum se cuvine.

http://m.cugetliber.ro/stiri-eveniment- ... mai-299302
Donbazil

Mesajde csaa » 16 Sep 2016, 23:43

Explicatia este ca a fost o eroare de sistem.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 22 Sep 2016, 11:11

csaa scrie:Te mananca! Stiu ca te mananca! Hai ca te mananca!
Pana te gandesti pe unde te mai mananca explica-ne cat de corupti au fost inginerii care au falsificat testele la Volkswagen. Daca si acolo gasesti ca de vina a fost politia......!!!!

ce-mi place la tine cssa .... este faptul ca desi ai ideei putine .... sunt totusi fixe

in cazul "Volkswagen" vina este inca in disuta .... iar despre "falsificarea testelor" .... ti-am mai spus o data ca te pierzi in termeni .... "inginerii" sunt acuzabili de multe .... nu insa si de falsificare .... ca doar nu au dat cu "alb" ca sa treaca altii parametrii pe buletinu' de probe
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 22 Sep 2016, 11:13

Donbazil scrie:Salut!

Continuă bătaia de joc la adresa militarilor şi poliţiştilor, cărora li s-au mărit salariile doar pe hârtie, însă în buzunar nu s-a produs vreo modificare. Mai mult decât atât, unii poliţişti spun că au primit mai puţini bani faţă de lunile anterioare! Oamenii legii au reacţionat vehement şi arată cu degetul spre marile sindicate, care nu le-au apărat drepturile aşa cum se cuvine.

http://m.cugetliber.ro/stiri-eveniment- ... mai-299302

da ,.... spre politicienii ai caror slugoi se inghesuie sa fie nu arata? .... au terminat bastile? .... sau nu vor sa-i ploua in gat (ca cap stim cu totii ca nu se poate avea pretentie) cand or sa faca zid in jurul canaliei de Oprea (ala baiat bun ... a dat drepturi, a dat lefuri .... ce daca este canalie de om .... important burtihanu de militan sa aiba ce ghiolbi)

csaa scrie:Explicatia este ca a fost o eroare de sistem.

normal .... ca unu care sa-si asume si responsabilitatea mai compliucat
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 26 Sep 2016, 22:04

Cristian IONITA scrie:
csaa scrie:Te mananca! Stiu ca te mananca! Hai ca te mananca!

ce-mi place la tine cssa .... este faptul ca desi ai ideei putine .... sunt totusi fixe

in cazul "Volkswagen" vina este inca in disuta .... iar despre "falsificarea testelor" .... ti-am mai spus o data ca te pierzi in termeni .... "inginerii" sunt acuzabili de multe .... nu insa si de falsificare .... ca doar nu au dat cu "alb" ca sa treaca altii parametrii pe buletinu' de probe

EEETTTTEEE! Nu zau! dar soft-ul ala cre falsifica testele cine l-a facut??? Politicienii, politia germana, BGS-ul?? Cine?
Eu cred ca tot inginerii.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 26 Sep 2016, 22:59

Crezi prost .... din mai multe pozitii :?
1. Ptr a face soft nu i musai sa fii si inginer.
2. Softul nu falsifica nimic. Face ca motorul sa functioneze intrun regim "special" .... dar nu tehnic nu falsifica nimic.
3. Majoritate celor care au lucrat la soft nu stiu care era scopul final ... au primit tema de genu ... dezvolta un soft care sa faca ca motorul x sa functineze in modul y.
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 26 Sep 2016, 23:20

Salut!

:shock: :o :shock: :idea:

În legătură cu "ambulanța neagră care răpește copii de pe stradă pentru organe". :)))) Această ambulanță aparține unui serviciu privat de ambulanță din Mun. București şi nu are nicio legătură cu zvonurile false propagate pe rețelele de socializare. Inclusiv Poliția Română a dezmințit acest zvon prostesc menit să alarmeze părinții. Vă rugăm să nu mai distribuiți postări de acest gen. Mulțumim de înțelegere.
"La nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu au fost înregistrate astfel de cazuri și nu au fost găsite persoane decedate cărora să le lipsească organele interne. Facem apel la persoanele care primesc astfel de mesaje pe orice rețea de socializare să nu le redistribuie sau să le popularizeze. Acestea sunt mesaje false și nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată. Periodic, în spațiul public, au fost difuzate și redifuzate mesaje de acest tip, ele neavând nicio reprezentare reală și nefiind confirmate"
Donbazil

Mesajde csaa » 27 Sep 2016, 20:18

Cristian IONITA scrie:Crezi prost .... din mai multe pozitii :?
2. Softul nu falsifica nimic. Face ca motorul sa functioneze intrun regim "special" .... dar nu tehnic nu falsifica nimic.
3. Majoritate celor care au lucrat la soft nu stiu care era scopul final ... au primit tema de genu ... dezvolta un soft care sa faca ca motorul x sa functineze in modul y.

1. Softul e facut de inginerii de la Volkswagen. Asta nu e supozitie e un fapt probat.
2. Softul ajuta la falsificarea testelor. Alt fapt demonstrat
3. BA MA LASI!!!!!?????? Dar la ce credeau ei ca foloseste????? La facut clatite??? Dar dupa ce s-au prins de fals (ca s-au prins, doar sunt ingneri!!!) de ce M.M. nu au dat totul pe fata????
Poti sa te oparesti tu cat vrei, aia sunt niste escroci si sunt ingineri. Daca era Codruta pe acolo tot landul era la ”arest preventiv ”.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 28 Sep 2016, 10:10

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:Crezi prost .... din mai multe pozitii :?

1. Softul e facut de inginerii de la Volkswagen. Asta nu e supozitie e un fapt probat.
2. Softul ajuta la falsificarea testelor. Alt fapt demonstrat
3. BA MA LASI!!!!!?????? Dar la ce credeau ei ca foloseste????? La facut clatite??? Dar dupa ce s-au prins de fals (ca s-au prins, doar sunt ingneri!!!) de ce M.M. nu au dat totul pe fata????
Poti sa te oparesti tu cat vrei, aia sunt niste escroci si sunt ingineri. Daca era Codruta pe acolo tot landul era la ”arest preventiv ”.

vezi .... cand spun ca ai ideei putine dar fixe nu vrei sa ma crezi :)

1. softul nu e facut (musai) de catre ingineri, fie ca-s de la Volkswagen sau de la copacabana .... ;
2. aha .... acum indulcim afirmatiile .... acum nu mai "fasifica" ci (doar) "ajuta" ... nu e cam aceeasi mancare de peste.
3. nu conteaza ce "credeau" .... a condamna pe cineva ptr ceea ce "crede" e atribut de totalitarism .... se vede treaba ca te-ai tinut bine de programa scolara .... de fapt te-ai tinut doar de ea ... recomand sa cauti sa faci un efort si sa citesti https://ro.wikipedia.org/wiki/O_mie_nou ... tru_(roman)
in mod evident te va ajuta sa depasesti lungu' nasului si sa iei contact cu lumea reala.

Ca afacerea "Volkswagen" este o escocherie sunt complet de acord .... dar nu-ti impartasesc deloc opinia in ceea ce priveste "vinovatia" tagmei ingineresti :)

stiu ca nici tu nu crezi cu adevarta asta .... o folosesti doar ca si replica ptr cei care considera tagma "militieneasca" ca fiind printre cele mai jalnice fiinte omenesti.
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE