Eu de multi ani nu mai sunt dependent de procesatori,fiecare apicultor trebuie sa invete sa nu mai fie captiv.
Nu am stocuri de pe un an pe altul............[/quote]
Da' de ce? Ați vândut albinele!?
Shrek scrie:Eu de multi ani nu mai sunt dependent de procesatori,fiecare apicultor trebuie sa invete sa nu mai fie captiv.
Nu am stocuri de pe un an pe altul............
thomas scrie: De aceea trebuie sa se faca ce s-a facut si in cazul RCA, altfel, se duc pe apa sambetei si albinele si stuparii.
Daca fiecare sta in banca lui si accepta preturile de dumping, atunci soarta e clara.
filip scrie:Am inceput cu cate un borcan de miere la locul de munca..............
Hunbee scrie:Sa ne intelegem.
Nu ai cum sa vizi, sa zicem, 6 t de miere cu borcanul. Nu daca trebuie sa faci si apicultura.
Deci " eu nu depind de procesator" functioneaza pana la un nivel.
De iesit in strada nu o sa iasa nimeni. Apicultorii sunt, prin definitie, dezbinati si incapabili de coagulare.
ACA nu are sange in instalatie.
Ramanem la mila preturilor internationale.
Mai ciupim un pna, mai bagam zahar si uite asa trecem anul.
Marius Adrian scrie:Pai ce faci atunci cand dai miere curata si 7 indivizi (de invidie) spun ca ai mierea falsificata?!!! Mai vinzi la borcan?! Gugustiutii cumpara miere ,braza,lapte,legume,carne etc falsificata la greu . Relama si zvonul e sufletul comertului.
apivasmob scrie:Pretul in general al unui produs este dictat de piata .
Closcutz scrie:Ce logica!?
filip scrie:Marius Adrian scrie:Pai ce faci atunci cand dai miere curata si 7 indivizi (de invidie) spun ca ai mierea falsificata?!!! Mai vinzi la borcan?! Gugustiutii cumpara miere ,braza,lapte,legume,carne etc falsificata la greu . Relama si zvonul e sufletul comertului.
Merg pana in panzele albe,pot jura pe biblie oricand.
Am avut ocazia sa mi se comunice rezultatul unui buletin de analiza facut de un client.
Eu daca nu stau in piata am clientela selecta,nu ma consider concurent pentru nimeni.
teinegru64 scrie:Viata e frumoasa cand ai 20.....stupi.
Marius Adrian scrie:filip scrie:Marius Adrian scrie:Pai ce faci atunci cand dai miere curata si 7 indivizi (de invidie) spun ca ai mierea falsificata?!!! Mai vinzi la borcan?! Gugustiutii cumpara miere ,braza,lapte,legume,carne etc falsificata la greu . Relama si zvonul e sufletul comertului.
Merg pana in panzele albe,pot jura pe biblie oricand.
Am avut ocazia sa mi se comunice rezultatul unui buletin de analiza facut de un client.
Eu daca nu stau in piata am clientela selecta,nu ma consider concurent pentru nimeni.
Atunci sa avem Biblia la purtator, si am rezolvat problema. Si ca o curiozitate, cam cate borcane vinzi pe an? Caci daca ai asa multi clienti, iti vand eu 1 tona de poliflora la 15 lei kg.
filip scrie:Azi pana la ora aceasta am vandut 7 kg,o fi bine,o fi rau?
Ca pensionar eu sunt multumit 210 lei pentru mine e foarte bine.Mierea merge ca suvenir in Germania.
Clientul cumpara ori de cate ori vine in tara............
Cat despre cantitate,am vandut si mult si putin ,dar nu am renuntat la calitate in detrimentul cantitatii.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 41 vizitatori