costi_vic_ro scrie:... m-a costat in jur de 250 ron
mausica scrie:costi_vic_ro scrie:florin trintoru scrie:Nu vreau c nevasta a zis că deja nu prea stau acasă,cind iau E,ul nu mă vede deloc așa cade de C nu momentan
poti urma la o scoala de soferi un curs cu 6 ore de practica si poti conduce cu adeverinta eliberata un ansamblul de vehicule a căror masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 4.250 kg , format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată depăşeşte 750 kg.pe mine m-a costat in jur de 250 ron
Acea adeverinta e valabila cat ?
RazvanTi scrie:costi_vic_ro scrie:... m-a costat in jur de 250 ron
La ce bun cand categoria E costa 500 ron?!?!?
vasilefi scrie:A luat cineva acea adeverinta pentru condus ansamblu auto + remorca sub 4250 kg? Am fost azi sa intreb, mi-au spus sa fac dosar medical, aviz psihologic si imi schimba si permisul. Am crezut ca nu se schimba ci doar imi dau o adeverinta
BazzGabi scrie:Situația mea, mașina 4x4 aproape 2000kg, remorca mtma 2600kg, greutatea remorcii goale 650-700kg, am întrebat agenții de circulație dacă pot sa conduc pe drumurile publice doar cu remorca atașată, goala. Categoria B nu permite, trebuie minim categoria B+E. Făcut dosar, psihologic, școală(teorie+practica) examen teoretic+ proba practica și acum am permis B+E. A costat cam 1200RON, din păcate în Constanta nu exista decât o firma care scolariza BE.
BazzGabi scrie:A fost un nr. mai redus de intrebari, bănuiesc ca era un set de categoria E, in rest aceeași procedura, sala, calculator, la oraș examinator polițist.
vasilefi scrie:Nu rade prea mult ca tu de fapt conduci ilegal daca nu ai adeverinta
cristi_vidican scrie: Nu de alta, dar s-a luat odată poliția cu girofar după mine.
S-au gândit că mă prind și-mi fac dosar penal.
Din nefericire pt ei, eram la punct cu actele.
cristi_vidican scrie:vasilefi scrie:Nu rade prea mult ca tu de fapt conduci ilegal daca nu ai adeverinta
Cum ți-a ieșit ție calculul de mie îmi trebuie adeverință?
Nu de alta, dar s-a luat odată poliția cu girofar după mine.
S-au gândit că mă prind și-mi fac dosar penal.
Din nefericire pt ei, eram la punct cu actele.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 10 vizitatori