kiloz scrie:Vad ca aveti probleme cu anumite definitii. nu stiti ce inseamna o asociatie de profil sau o cooperativa de profil.
Sunt infiintate in scopuri diferite si cu obiect de activitate diferiti.Cele doua nu se poate confunda si sint determinate prin statut.
kukury scrie:Am sa o gasesc .
ghitacusman scrie:proapis13 scrie:sa nu uitam si partea negativa,in ani ca acesta cand productia de miere este slaba,Actionarii cooperativei...vin cu bani de acasa...!!!
......nea Marian , sa nu uitam ca informatia din ziua de azi poate face diferenta , iar acea coop. are viata scurta , s-a nascut cu buricul infasurat de gat
thomas scrie:Cred ca e adevarat ce spui, dar chiar saptamana trecuta am vazut in Kaufland miere bio, provenienta Franta, la pretul de 140ron/kg. Adica la 30 euro/kg. Acum stau si ma gandesc, daca la noi in tara mierea bio se achizitioneaza cu preturi incepand de la minim 6, 7 euro, cum in Germania pretul ar fi asa mic?
thomas scrie:nu cunosc germana, dar pare ca scrie ceva de Brazilia pe eticheta.. adica non eu. asta inseamna ca ori se practica preturi de dumping si concurenta neloiala, ori e eticheta bio si mierea contrafacuta.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori