tuturicius scrie:La faza cu " se zice ca Medivet nu mai face fata la comenzi din ro, ma pufneste rasul.
tuturicius scrie:Parerea mea personala este ca DM nu a sesizat ca, intre timp, a aparut un Dorian, om de 2000 de stupi canadezi, care ne-a luminat cu totul, pana la capat. De aia spun eu ca nu am nici o frustrare.
Nu e nici apicultura asta chiar fara capat. Ce poti sa faci in plus fata de ce face Dorian? Ca are si el niste familii ... Sa dai niste hormoni.
mihaistupar scrie:...un fond bun de sănătate...
tuturicius scrie: Sa folosesc un termen de la ei, pt. mine, afirmatia asta e un bullsheet![]()
Bullsheet
cristi_vidican scrie:Să te văd acum. Să văd cum folosești momentul să iasă ceva bun de aici, nu bull....
De la Dan Mărgărit.
Buna
Daca tot m-am saturat sa-mi povesteasca altii filmele https://www.youtube.com/watch?v=gAaFsVmD6DI si daca tot e pe baza de gluma nu pot sa nu il intep si pe Decebal, asa ca intre apicultori ca imi este si simpatic.
Mi-a ridicat mingea la fileu prea bine si nu pot sa nu-i raspund : deci expresia aceea americana se scrie BULLSHIT care s-ar traduce rahat de taur, ceea ce a scris el nu odata ci de doua ori BULLSHEET s-ar traduce hartie de taur ceea ce din pacate nu inseamna nimic
Numai bine
Angellily scrie:In clipul de mai sus sunt prezentati 3 roi luati de la Dan M. I-am facut o scurta vizita si cu ocazia asta o sa ma alatur carcorasilor "de bine" ai lui Dan M. Am fost profund dezamagit de ce am vazut acolo si de atitudinea lui ca "apicultor ". In primul rand nu mi-a placut faptul ca e foarte tipicar si ca are apicultura in sange.in al 2-lea rand, nu mi-a placut faptul ca se crede apicultor si se insala, l-as numii maestru in apicultura, apicultori suntem noi. Deci el sa lase titlul nostru in pace si sa is vada de titlul lui, ca apicultor nu va ajunge niciodata. In al 3-lea rand, nu mi-a placut faptul ca mi-a prezentat o locatie de stupi si nu stiu de ce, dar stupii lui pareau mai puternici decat ai mei, chiar m-a facut sa sufar putin, deci il pot acuza si de putin sadism. Inca o chestie care m-a deranjat e ca , la cererea mea, mi-a dat un roi de bk. unul de russian si o carniola, ar fi putut sa nu mi le dea, acum trebuie sa imi bat eu capul cu ele de parca nu as avea suficient de lucru. Ma rog, ar mai fi multe de spus, ce m-a deranjat cel mai tare e faptul ca e un apicultor mult mai bun decat mine si ca eu nu as putea avea niciodata rabdarea si pasiunea pe care o are el pentru albine, chiar il urasc putin pentru chestia asta.
Inca ceva ce nu pot omite e felul de cum am fost primiti de catre sotia lui, primire ardeleneasca, nu stia ce sa ne mai puna pe masa, am servit o cafea si nu stiu cum a facut-o ca in 4 ore cat am condus spre casa, nu am putut sa inchid un ochi, desii era noapte.
Deci..... , mai fratilor, io nu stiu ce vazurati voi in filme dar stiu ce vazui io. E cale lunga si anevoioasa pana acolo sus. Celor care sufera si dau din ciocofon le spun ca nu au decat sa se obijnuiasca cu durerea.
Tot respectul.
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori